A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Horváth Gréta: Örülök, hogy nem hagytam magam földbe döngölni

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Az influenszer mögött nehéz időszak áll: komoly betegséget diagnosztizáltak nála, és a férje is elhagyta egy másik nő miatt az év elején. Eközben több kritikát is kapott a kommentelőktől, de már megtanulta kezelni ezeket.
Vágólapra másolva!

"Egy titkot most elárulok nektek! Van egy izgalmas tulajdonságom, amit az évek alatt tökéletesre igyekszem fejleszteni. Tudod, mi az? Ha engem valaki bánt, vagy a testem külalakját szedi ripityára, akkor azt az energiát betolom a saját motoromba, és olyan erős üzemanyaga lesz a testemnek, elmémnek, mint semmi más ezen a földön. Szóval nagyon-nagyon hálásan és tiszta szívből köszönök minden negatív dolgot. Szoktam hálát adni azért, amim van. Legutóbb minden ilyen embernek is köszönetet mondtam. Borzalmasan jó érzés volt! Ezt úgy is hívják, hogy MOTIVÁCIÓ! Mondjuk ebből nekem elég sok jutott! Így lett a nyaralóm és a szakmám is, meg sok más csoda az életemben" - írta oldalán.

Nem keseregtem túl sokáig, tettem magamért! Nem, nem könnyű. De már az... Örülök, hogy kitartottam az elveim mellett. Örülök, hogy nem hagytam magam földbe döngölni. Örülök annak, hogy fejben, lélekben bitang erős vagyok. Örülök, hogy nem bántok másokat. Örülök, hogy a szeretet, ami bennem van, erősebb, mint az akaratom. Azt hiszem, mindenem megvan már! Nem csak nézek, hanem látok is. Szóval eddig nagyon köszönöm 2022!" - üzente Horváth Gréta, aki a napokban hivatalosan is elvált.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!