Életfogytiglan várhat Curtis gyilkossággal gyanúsított testvérére

Curtis
Vágólapra másolva!
A vád nyereségvágyból és aljas indokból elkövetett emberölés bűntette.
Vágólapra másolva!

Előre kitervelten, nyereségvágyból és aljas indokból elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre a Fővárosi Főügyészség Katzenbach Imre meggyilkolása ügyében. A főügyészség mindhárom vádlottal szemben életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt a vádiratban - írja a Ripost.

Forrás: Curtis/Instagram

A vádlottak közül az egyik az ismert rapper, Curtis bátyja: Sz. Lajos a vád szerint egyike volt annak a két végrehajtónak, akik 2009. szeptember 28-án Baranyajenő térségében, egy erdős területen végeztek az egykori vállalkozóval.

Az 51 éves megbízó ellen a Fővárosi Főügyészség egy elkülönített eljárásban már korábban vádat emelt. A Fővárosi Főügyészség indítványára a bíróság az egyik vádlott - a felbujtással vádolt egykori cégvezető - vezető védőjét kizárta a büntetőeljárásból.

Katzenbach földi maradványait 2020. októberében találták meg, tizenegy évvel a gyilkosság után. Curtis bátyja tavaly tavasz óta van letartóztatásban, eddig háromszor engedték ki és csukták le újból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről