Letartóztatták a Trónok harca színészét

2019 Comic-Con International - Red Carpet For "The Boys" - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Horizontal
SAN DIEGO, CALIFORNIA - JULY 19: Joseph Gatt attends 2019 Comic-Con International - Red Carpet For "The Boys" on July 19, 2019 in San Diego, California. Leon Bennett/Getty Images/AFP (Photo by Leon Bennett / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Letartóztatták Joseph Gatt brit színészt, állítólag helytelenül, szexuális célzattal viselkedett egy kiskorúval szemben.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i rendőrség nyomoz Joseph Gatt után, aki egy bejelentés szerint szexuális tartalmú beszélgetést folytatott egy kiskorúval az interneten.

Joseph Gatt Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Leon Bennett

A színészt ötezer dolláros óvadék fejében már szabadon engedték a letartóztatása után, jelenleg azt vizsgálják, hogy lehettek-e más áldozatai is.

Gatt közben a Twitteren jelezte, hogy a vádat hamisnak, száz százalékig kitaláltnak tartja, és mindenben együttműködik a rendőrséggel, hogy az ügy mélyére ássanak:

Gatt eddig úgy 60 filmben és sorozatban szerepelt: a Trónok harcában Thenn Wargot játszotta, de hosszabban láthattuk a Banshee-ben, A szerencse árában vagy a Z, mint zombiban is, miközben a Dumbóból, a Thorból vagy a Sötétségben – Star Trekből ugyancsak emlékezhetünk rá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről