Liptai Claudia megható videóval emlékszik Gesztesi Károlyra

Gesztesi Károly
Gesztesi Károly
Vágólapra másolva!
Gesztesi Károly két évvel ezelőtt vesztette életét egy hirtelen szívinfarktus következtében. A színész április 16-án ünnepelné 59. születésnapját, mely alkalomból családja – gyerekei és volt párja – nyilvánosan tisztelegnek az emléke előtt.
Vágólapra másolva!

A színész volt felesége – Liptai Claudia – nemrég közzé tett egy megható videót, melyen Gesztesi Károly közös lányukkal, Pankával látható. A régi fényképekből összeállított vetítés alatt az Örökre szépek című dal szól, így emlékszik volt férjére a műsorvezető.

A mindennapjainkban, az ünnepeinkben, a könnyeinkben, a nevetésünkben. Átjárod az ölelést amikor Pankát magamhoz szorítom. És amikor földre kényszerít a fájdalom mert nincs több találkozás, akkor meghallgatom ezt a dalt és hiszem vár valahol egy másik békés táj" – fogalmazott a posztban Liptai.

Liptai Claudia és Gesztesi Károly egy közös színdarabban. Forrás: MTI/Sándor Katalin

A műsorvezetőn kívül – Gesztesi Károly legidősebb fia – Máté is készült emléket állítani apja tiszteletére, melynek egy különleges módját választotta.

A meteorológusként dolgozó Gesztesi úgy döntött, befejezi édesapja egyik legfontosabb küldetését, ami a Biblia egyik kiadásának a hangoskönyv változata volt. A színész számára fontos volt a hit és minél több ember számára akarta átadni az üzenetet, de hirtelen halála miatt nem tudta befejezni ezt a küldetését. Fia ezért úgy döntött, hogy a hiányzó részeket pótolja és ő maga olvassa fel, így nemrég kiadhatták apja művét – írja a Blikk.

Gesztesi Máté Forrás: ATV

Liptai Claudia eredeti bejegyzését a linkre kattintva tekintheti meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!