A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Magyar sztárok, akiket szexuális ajánlatokkal zaklatnak

marics peti, köllő babett, szabó ádám, megyeri csilla
Vágólapra másolva!
Egyes rajongók mindent megtennének azért, hogy felkeltsék kiszemeltjük figyelmét, és vannak, akik azt is nyíltan vállalják, hogy szívesen ágyba bújnának a kedvencükkel. Marics Peti egyik reggel arra ébredt, hogy az egyik rajongója szexet ajánlott neki, Szabó Ádámnak egy nő elküldte a használt bugyiját, de Köllő Babett és Voksán Virág is tudnak mesélni, ha szexuális ajánlatokról van szó.
Vágólapra másolva!

Marics Peti

A Sztárban Sztár döntőse sorban kapja a furcsa üzeneteket, rengeteg fiatal lány rajong érte, akik közt van olyan is, aki nyíltan vállalja, hogy szívesen ágyba bújna vele. Az énekes mutatott egy rövid üzenetet a napokban, ami reggel foogadta a telefonján: "Csumi. Szex?"

Forrás: Marics Peti/Instagram

A szokatlan felajánlást Marics Peti kitette az oldalára, és egy rövid kommentet is fűzött mellé."Na, ez egy jó nap lesz. Jó reggelt mindenki!"

Szabó Ádám

Az énekesnek nemrég lett új barátnője, de ez nem biztos, hogy elrettenti azokat, akik lefeküdnének vele. Korábban mesélt arról, hogy mennyi szexuális ajánlatot kapott már a női rajongóktól, egyszer még egy bugyit is küldtek neki felhívásként.

Forrás: Szabó Ádám/Instagram

"A meztelen képektől kezdve minden volt. Volt, hogy a használt bugyiját küldte el. Mellékelt hozzá egy üzenetet is, sokkoló volt" - mondta a Life TV-n Szabó Ádám, aki a mai napig nem tudja, a lány honnan ismerte a címét.

Tolvai Reni

Tolvai Reni sorban ontja magáról a szexi felvételeket az Instagramon, mióta véget ért a Kállay-Saunders Andrással való kapcsolata, erre pedig több férfi is felfigyelt. A Megasztár korábbi győztese szexuális ajánlatokat is kap, egy kommentelő így üzent neki: "Szexet akarok veled! AZONNAL! Kár, hogy Angliában élek! De jöhetnél ide hozzám, ha gondolod!"

Forrás: Tolvai Reni/Instagram

"Azonnal álljon le uram!" - írta válaszul az énekesnő, aki általában figyelmen kívül hagyja a hasonló ajánlatokat.

Köllő Babett

A TV2 sztárja egy videóban mesélt követőinek arról, milyen perverz fotókat, ajánlatokat kap férfiaktól. "Az egyik srác küldött magáról egy meztelen fotót, félig tettre kész állapotban, és azt írta: nagyon jó kis milf vagyok, reméli, hogy mihamarabb találkozunk. De volt olyan is, aki azzal jött, hogy szeretne szolgálni egy olyan fokozatban, ami nem sérti sem a szexuális, sem pedig a magánéletemet" - mesélte.

Forrás: Instagram, Köllő Babett

Arra is kitért, hogy nem érti, milyen céllal küldözgetnek neki meztelen képeket a rajongói, hiszen ez nem egyszer fordult elő vele az elmúlt években.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!