Nem lát a dühtől Schobert Norbert, veréssel fenyegette meg a családját lejáratókat

Béres Alexandra és Schobert Norbi
Vágólapra másolva!
A fitneszguru verést ígért a családját mocskoló és az Update termékeket lejárató Facebook-csoport kezelőinek, Béres Alexandrát pedig szívesen látná hazugságvizsgáló gépre kötve - írta a Borsonline.
Vágólapra másolva!

Az előzmények:

Király Dávid Izmael marketingszakember - aki Norbiék hirdetési ügyeinek egy részéért felel – úgy döntött, hogy utánanéz, kik állhatnak az Update termékek hitelét módszeresen rontó Facebook-oldal mögött, ezért megkereste a csoportot egy 100 ezer forintos hirdetési ajánlattal.

Az egyik kamuprofil mögé bújó adminisztrátor – azaz az oldal egyik gazdája – örömmel fogadta az „ölükbe pottyant" pénzt, és megadott egy PayPal számlát, ahova az összeget várták. Az adminisztrátor által megadott PayPal-számlához azonban Dávid meglepetésére

Béres Alexandra férjének a neve volt kapcsolva, illetve egy olyan telefonszám, ami személyesen Béres Alexandráé.

Az egyelőre nem bizonyított, hogy a csoport mögött a fitnesziparban konkurenciának számító házaspár állna, azonban a történtek alapján jogos a felvetés, hogy közük lehet hozzá - írta a lap.

Béres Alexandra és Schobert Norbi Forrás: TV2

Rendőrségi ügy lett

Norbi és Réka az első döbbenetből felocsúdva úgy döntött, hogy rendőrségi eljárást indítanak a személyiségi jogaik megsértése és az okozott gazdasági károk miatt, illetve azért, hogy

tisztázzák, hogy nem történt-e valamiféle visszaélés Béres Alexandra és férjének adataival.

Schobert: Én leszek a legrosszabb rémálmuk

Arra a kérdésre, hogy mi fog történni, ha a nyomozás végén kiderül, hogy mégis csak a fitneszkirálynő és férje állnak a csoport mögött, azt mondta:

ígérte, majd hozzátette, örülne, ha Alexandra alávetné magát egy poligráfos hazugságvizsgálatnak.

„Én úgy találkoznék bármelyik adminisztrátorral face to face! Fú, de megverném bármelyiket, ha egyszer elém áll" - fenyegetőzött a fitneszguru.

Schobert Norbi a műsorban beszélt egyéb, általa megingathatatlannak tartott bizonyítékairól is, de ezeket később akarja a nyilvánosság elé tárni - írta a lap.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről