Nem elég, hogy otthagyták, még át is akarták verni Csutit

csuti
Vágólapra másolva!
Szabó András Csuti elmesélte, hogy majdnem csalók áldozata lett. Nem akárhogy próbálták őt átverni, de Csuti végül nem dőlt be. 
Vágólapra másolva!

Csuti is az internetes csalások egyik kiszemelt áldozata lett. Vagyis csak majdnem. Az üzletember a Blikknek mesélt arról, hogy mi is történt vele pontosan.

A levél több gyanús elemet is tartalmazott, én pedig eleve szkeptikus vagyok. Először is mindig leellenőrzöm az email címet, amelyről a levél jött, ez a gmailes cím azonban nem tűnt túl megbízhatónak. Másrészt látszik, hogy ezt az e-mailt rajtam kívül másnak is elküldték, kvázi egy köre-mailről van szó. És persze ott volt a levélben, hogy 50-50 százalékban osztozzunk az örökségen, amihez „csak" az adataimat kellett volna megadnom. Ez számomra már rengeteg felkiáltójel, és mindenki nagyon figyeljen, mert a csalók pillanatok alatt megkaparinthatják az adatait."

A Farm VIP volt versenyzője azt is elárulta, hogy a nagyszüleit egyszer már sikerült becsapniuk csalóknak, ők nem voltak elég óvatosak, és az ún. unokázós csalók átverték őket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről