A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fiatal lánnyal vigasztalódik Kulcsár Edina elhagyott férje, Csuti

csuti
Vágólapra másolva!
A Farm VIP sztárja, Szabó András "Csuti" egy évvel ezelőtt jelentette be volt feleségével, Kulcsár Edinával, hogy véget ért a házasságuk. Az egykori szépségkirálynő hamar megtalálta a boldogságot a rapper, G.w.M oldalán, azonban elhagyott férje azóta csak sodródik. Szorcsik Vikivel folytatott rövid kapcsolata után sem kesergett sokáig, most kiderült, hogy egy tőle sokkal fiatalabb lánnyal folytat viszonyt.
Vágólapra másolva!

Szabó András "Csuti" már korábban elárulta, hogy nincs egyedül, azonban kijelentette, hogy nem szeretné kapcsolatát a nyilvánosság előtt élni, ezért eddig titkolózott a lánnyal kapcsolatban. Nem véletlen, hogy így döntött, ugyanis egy év alatt már a harmadik kapcsolata az elvált üzletembernek, aki először egy Dzsina nevű nővel, aztán Szorcsik Vikivel is viszonyt folytatott.

Csuti most saját magát buktatta le a fiatal lány közösségi oldalán, amikor annak képe alá félreérthetetlen üzenetet, egy szív hangulatjelet küldött. Az üzletember és a lány között akár tíz év korkülönbség is lehet. A fiatal lány már többknek is ismerős lehet, mivel több szépségversenyen is feltűnt, az egyetemen most kezdi a mesterképzést - szúrta ki a Bors.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!