Megszólalt a botrányról a Fekete Vonat eddig rejtőzködő tagja

L.L. Junior, Fekete Vonat
Vágólapra másolva!
Nem csillapodnak a kedélyek a héten kirobbant Fekete Vonat-botrány ügyében, most a zenekar harmadik tagja is elmondta a véleményét. Fehér Tibor "Beat" eddig bölcsen hallgatott, míg elül a botrány, de látta, hogy erre hiába vár és elárulta, hogy kit tart felelősnek a történtekért.
Vágólapra másolva!

Ahogy írtuk, az egy héttel ezelőtt megrendezésre került Aréna-koncert után váratlanul újra feloszlott a húsz év után együtt zenélő Fekete Vonat, melynek tagjai között óriási ellentét alakult ki a fellépés után. Mohamed Fatima közösségi oldalain kezdett sejtelmesen fogalmazni arról, hogy átverték őket és akkor még úgy tűnt, L.L. Juniort hibáztatja az esetért. Azóta a rapperen kívül már mindenki megszólalt a sajtóban, hogy tisztázzák a körülményeket, még a koncert szervezője is elárulta a részleteket az Origónak.

A teltházas Fekete Vonat koncert Forrás: L.L. Junior Instagram

Az együttes harmadik tagja, Fehér Tibor "Beat" is váratott magára a nyilatkozattal, ugyanis arra várt, hogy egymás között tisztázzák a történteket, ami a mai napig nem történt meg és ő ezt nehezményezi leginkább.

Ez sajnos nem jött létre. A magam részéről annyit tudok mondani, hogy én igyekeztem ehhez tartani magamat, és a mai napig nem vagdalóztam, kerestem hibásokat ebben a történetben. Én a megoldást keresem, az igazságra vagyok kíváncsi, és egészen addig, amíg ezt nem tudom, addig nem érdemes a másikat hibáztatni, vagy bűnbakként beállítani. Én azt mondom, meg kell várni az eredményeket..." - idézi a Bors Fehér Tibor "Beat" szavait, aki eddig úgy tűnik, hogy Mohamed Fatimával folytatja tovább zenei karrierjét, L.L. Junior nélkül.

Bár Beat szavaiból az derül ki, hogy leginkább a szervezőt okolja a be nem tartott szerződés és a jegyeladások körüli furcsaságok miatt, de nem véletlen, hogy épp L.L. Juniorral nem szeretnék folytatni a közös munkát.

"Szerződésben volt foglalva, hogy ha bármi ilyen helyzet alakul ki, akkor üljünk le és beszéljük meg. Ennek a hiánya nagyrészt a producernek köszönhető, mondhatni ez az ő sara, mivel ő hozta össze egy tető alá ezt a csapatot. Ő a Balassa János. Tudtommal Junior menedzsmentjének nincs ehhez köze, és nem is tapasztaltam, hogy benne lennének bármilyen formában.

A koncert után nem történt meg az a beszélgetés, hogy megpróbáljuk együtt kibogozni, miről is van szó. Elég hamar távozott a koncert után, de az nem azt jelenti, hogy ő benne lenne ebben. Felelősként nem állítanám ide" - folytatta Beat, aki nehezményezi L.L. Junior hozzáállását és szerinte másképp alakulhattak volna a dolgok, ha kiáll mellettük.

A Fekete Vonat tagjai, L.L. Junior, Mohamed Fatima és Beat Forrás: Mohamed Fatima Instagram

A zenész a legkínosabb témát érintő kérdésekről is megszólalt, miszerint valóban vett-e fel nagyösszegű előleget és emiatt került-e végül hátrányos helyzetbe.

Én vettem fel előleget, elmondtam a Juniornak és a Fatimának is. Ez nem volt titok. A sajtóban azt olvashatták az emberek, hogy 4 millió forintról volt szó fejenként, de ezt nem egyben kaptam, és nem is kaptam meg a teljes összeget. Nem volt 4 millió forint, valahol 3,5 millió körül kaphattam... Nem tudom, mi a megoldás, vagy lesz-e egyáltalán. Mondhatni én a karrierem csúcsán vagyok a koncert után, de ami az anyagi érzetemet illeti, ennél mélyebben még nem voltam. Én mindent erre raktam fel, és ennek most nincs alapja..." - mondta elkeseredve Fehér Tibor "Beat".

A Fekete Vonat egykori zenésze, Fehér Tibor Forrás: TV2
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről