Tolvai Reni ezért nevezte k*rvának Tóth Andit

tolvai reni
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Tóth Andi egy merész fotózáson vett részt a Sztárban sztár következő évadának előkészületei miatt, melyben ő és Marics Peti is zsűritagok lesznek. Tolvai Reni is megosztotta a fotózáson közzétett Instagram-sztorit, amihez meglehetősen trágár megjegyzést fűzött: "Erdélyi bitches are different. Hot!" - ami annyit tesz: "Az erdélyi k*rvák mások, dögös!" Most megmagyarázta, mire gondolt.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni szerint direkt úgy fordították le angolul írta szavait, hogy támadható legyen, hogy tüzet szítsanak köztük.

Forrás: Facebook/Tolvai Reni

"Amikor valami jót akarsz csinálni, vagy brutálisan megdicsérni valakit, azt is durván negatívan kiforgatják. Olyan üzeneteket kapok az Instán, hogy Dögöljek meg! Meg, hogy én is k...va vagyok...

A bitches nem csak k....t jelent, nem is csak ribancot. Hát én itt magamat is ide vettem, én is erdélyi vagyok. Egy kalap alá vettem magunkat és én ezt arra értettem, hogy az erdélyiekben van valami plusz, bevállalósabbak a ruhákban, külsőségekben, ami nekem nagyon-nagyon bejön. És az a fordítás is sértő lehet másoknak, hogy különbek, mert nem azt írtam... De ez direkt így lett lefordítva és tálalva, hát köszönöm szépen! Direkt, hogy támadható legyen, hogy tüzet szítson. Amikor megláttam a cikkeket, elküldtem neki az egyiket és ő is annyit reagált, hogy Úristen... Ő jól értette, mi nagyon jóban vagyunk, küldött egy csomó szívet, meg is megköszönte!" - idézte a Bors Tolvai Renit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről