A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Különös okokkal magyarázza Molnár Anikó, hogy miért nincs barátja

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Molnár Anikó szépen keres nemrég elindított OnlyFans-oldalával, és szexuális ajánlatokkal is megtalálják. Egy ideje egyedül van, és úgy tűnik, nem is keresi a párját.
Vágólapra másolva!

"Én úgy vagyok vele, hogy átadtam a Jóisten kezébe ezt az egész dolgot. Hiszem azt, hogy ha eljön az ideje, oda fogja elém tolni az igazit, akár talicskával is. Nem hiszem, hogy nekem feltétlenül el kell mennem egy szórakozóhelyre, vagy regisztrálnom kell egy társkeresőre, hogy megtaláljam" - kezdte a Frizbi TV felvételén Molnár Anikó, aki végül kibökte, hogy tulajdonképpen ő az, aki semmit sem tesz annak érdekében, hogy megtalálja az igazit.

Forrás: Molnár Anikó/Instagram

"Kinek van arra ideje, hogy randizgasson? Tudod, hogy hányan akarnak találkozni velem Péter? Már meg sem nyitom az Instámat, mert annyi üzenet van.

Tizenkét óra tetoválás után hazamegyek és mondjuk beülök egy kád vízbe Instát pörgetni, akkor ki főz vacsorát, ki takarít és ki foglalkozik a kutyáimmal? És persze ott van anyukám is, akivel nem ártana néha beszélgetni" - magyarázta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!