208 millió forintot követel a szomszédja a sztárszínésztől

William H. Macy
Vágólapra másolva!
William H. Macy-t azzal vádolják, hogy "tudatosan és szándékosan" kivágta szomszédja fáit.
Vágólapra másolva!

A Shameless - Szégyentelenek sztárja állítólag megrongálta szomszédja, Pierce Brown ingatlanát, miután utasította a kertészeit, hogy vágjanak ki a fákat a telekhatáron túl. Az akció során állítólag elpusztult több egészséges, évtizedes, érett fenyőfa és más növényzetet is a Brown-birtokon. Ugyancsak kárt okoztak a kertészek a két ingatlan közti kapuban.

William H. Macy

Bár Brown az eset napján épp máshol volt, de állítása szerint a 73 éves Macy a következő hónapban átment hozzá, és elismerte, hogy munkásai engedély nélkül mentek át a Brown-birtokra, és kárt okoztak. A szomszéd 600 000 dollárt követel (mai középárfolyamon közel 208 millió forint), mert szerinte a telek értéke csökkent, a zaj megnőtt, a magánélet nyugalma sérült, ráadásul neki az eset érzelmi stresszt okozott.

William Hal Macy Oscar-díjra jelölt amerikai színész, forgatókönyvíró és producer. A jelölést Jerry Lundegaard megformálásáért kapta a Fargo című filmben. Emellett játszott még olyan produkciókban szerepelt, mint a Benny és Joon, a Boogie Nights, a Magnólia, a Jurassic Park III, a Vészhelyzet vagy a Szégyentelenek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről