A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

410 milliót költött az esküvőjére a tévésztár, de utálta az egészet

"SHOWTIME, WME|IMG, and MAYWEATHER PROMOTIONS VIP Pre-Fight Party Arrivals on the T-Mobile Magenta Carpet For "Mayweather VS McGregor" GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities Vertical SPORT BOXING
LAS VEGAS, NV - AUGUST 26: Boxer Amir Khan arrives on T-Mobile's magenta carpet duirng the Showtime, WME IME and Mayweather Promotions VIP Pre-Fight Party for Mayweather vs. McGregor at T-Mobile Arena on August 26, 2017 in Las Vegas, Nevada. Gabe Ginsberg/Getty Images for Showtime/AFP (Photo by Gabe Ginsberg / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A tévés realityből is ismert Amir Khan elárulta, hogy egymillió angol fontot költött az esküvőjére, egy nagy partira, de nem élvezte.
Vágólapra másolva!

Amir Khan olimpiai ezüstérmes bokszoló, aki profiként a WBA és az IBF szervezeteknél bajnok volt, egy tévés valóságshow-ban elárulta, hogy egymillió fontot (körülbelül 410 millió forintot) költött az esküvőjére, majd egy hatalmas partira, de nem szép emlék az este. A vendéglistán szerepelt többek között az angol labdarúgó-legenda Wayne Rooney és Rio Ferdinand is.

Amir Khan Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Gabe Ginsberg

"Család, barátok - mindenki szeretne ott lenni. Ha felhívsz egy rokont, el akarja hozni a nénikéjét, nagybátyját, unokatestvérét, kishúgát... Hogy őszinte legyek, nem tudtam élvezni. Annyi ember volt ott... Olyan volt, mint egy hatalmas gála, mint egy nagy esemény. Ezért van az, hogy ha most újra házasodnék, akkor csak én és a feleségem lennénk ott, és minden nagyon egyszerűen menne."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!