Babát vár Szabó Ádám menyasszonya? - kép

Szabó Ádám
Vágólapra másolva!
Szabó Ádám és Farkas Jennifer tavaly vállalták fel ország-világ előtt, hogy egy párt alkotnak. Kapcsolatuk hónapról-hónapra egyre csak komolyodik.
Vágólapra másolva!

Alighogy elárulták, együtt vannak, néhány hét múlva már megkérte Farkas Jennifer kezét Szabó Ádám. A Sztárban Sztár hetedik évadának nyertese imádja választottját, és ennek lépten-nyomon hangot ad. Segíti énekesi karrierjét és nem hagyja, hogy bántsák Jennifert.

Jenni háromszor volt eddig énektanárnál! Előtte soha nem énekelt fel semmit mikrofonba, nem járt stúdióban és azt sem tudta, hogy amúgy Ő egy énekesnő, egy művész és egy csiszolatlan gyémánt! Most azon dolgozunk, hogy ragyogjon és kicsit mindenki érezhesse fényét" – írta egy korábbi bejegyzésében a harmonikás. Most is kifejezte érzéseit, Instagram történetében írta le, mit jelent számára Jennifer.

Forrás: https://www.instagram.com/szaboadamofficial/

Napról-napra jobban szeretlek, és szinte drogként érzem azt, hogy általad végre önmagam lehetek, de függővé váltam. Függök a feltétlen szeretettől. Ennél jobb és felnőttként átélt érzés már csak az lehet, hogyha ezt családként érhetjük majd el! Alig várom! Szeretlek – írta a kép alá a szerelmes férfi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről