A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna | Pusztai Liza
14:30VívásLiza Pusztai-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
14:30VívásLuca Szucs-Yoana Ilieva
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Rengetegen támadják Kulcsár Edinát legutóbbi döntése miatt

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edinát és párját, G.w.M-et nem kímélik a követők, most legújabb bejelentésük miatt kaptak hideget-meleget a közösségi oldalaikon.
Vágólapra másolva!

Nemrég írtunk róla, hogy új taggal bővült Kulcsár Edináék családja. Még nem a baba érkezett meg, egyelőre csak egy kiskutya, ami miatt sokan kritizálják a házaspárt.

– írta G.w.M az Instagram-oldalán. Párja, Kulcsár Edina is bemutatta a kis kedvencüket a követőknek, de nem azt a reakciót kapta, amire számított.

"Ennyi lovat egy fenékkel..." – írta egy hozzászóló, de nem ő volt az egyetlen, aki nem örült együtt az egykori szépségkirálynővel.

"Pontosan a társasház x-edik emeletén jó helyen lesz 2+1 kicsi mellett" - írta valaki más, mire Kulcsár Edina úgy döntött, hogy vitába száll a kérdést illetően.

Mi ketten fogjuk "megoldani" a férjemmel a gyerekeket és a kutyusunkat is, bár én nem megoldásnak hívnám. Sokkal inkább őszinte, odaadó gondoskodásnak, ami számunkra nem teher lesz, hanem boldogság... Ahogy neked, úgy nekem is lehet véleményem. Remélem ezzel nincs probléma... Miért is kellene nekem mindenről beszámolnom? Félinfókból véleményt formálni... na erre lehet azt írni, hogy "nem is értem" - írta Kulcsár Edina, aki nagyon nehezményezte, hogy sokan támadják a döntése miatt.

Kulcsár Edina és az új házi kedvencük Forrás: https://www.instagram.com/edinakulcsar_official/

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!