A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Szörnyű dolog történt az Omega zenészével

Az Omega dobosa életet mentett a karamboljával
Debreczeni Ferenc
Ciki
Vágólapra másolva!
Szörnyű dolog történt Debreczeni Ferenccel, hónapok óta nem felejti el azt a napot, mikor az otthonában megzsarolták.
Vágólapra másolva!

Az Omega legendás dobosa soha nem felejti el a pillanatot, amikor az otthonában „álmesteremberek" a falhoz nyomták, fenyegették és pénzt követeltek tőle. Rendőrségi feljelentést tett, ám a nyomozás immár több mint fél éve nem zárult le. Azóta sem kapott tájékoztatást a rendőrségtől.

Mint ismert, egy "építőipari brigád" érkezett hívatlanul az Omega zenészének házához. Felajánlották a szolgálataikat, hogy ők majd mindent megjavítanak, kicserélnek, újjáépítenek. Nem sokkal később már a tetőn voltak, tettek, vettek, és a házigazda szinte leállítani, lehívni sem tudta őket onnan. Végül húszezer forintot nyomott a kezükbe, majd megkönnyebbülve elköszönt tőlük. Csakhogy két nap múlva visszajöttek, megint dolgozni kezdtek, és négyszáznegyvenezer forintot követeltek tőle. Mikor telefonálni próbált segítségért, a falhoz nyomták, - a dobosnak halálfélelme volt.

Forrás: Facebook/Omega/Kertész Kornél

Végül nyolcvanezer forinttal beérték, Ciki pedig feljelentette a „brigádot" a rendőrségen.

Jó lecke volt ez, és azért is beszéltem róla akkoriban, hogy felhívjam mindenki figyelmét arra: legyen óvatos, ne engedjen be senkit az ajtón, a kapun. Így visszagondolva, tulajdonképpen szerencsésen megúsztam.

Megtettem a feljelentést a rendőrségen, és avval is segítettem a nyomozást, hogy megmondtam a betolakodók autójának a rendszámát is. Kiderült, hogy bérelt kocsi volt, ám azt pillanatok alatt ki lehet deríteni, kik is használták aznap a járművet. Innentől azt gondolhatná bárki, hogy csak meg kell keresni és beazonosítani ezeket az embereket. Csakhogy a rendőrségen nekem azt mondták, a nevek, amelyek az ügyem kapcsán előbukkantak, máshol is szerepeltek már, ezért több ügyben is nyomoznak utánuk. Itt tartunk már régóta, merthogy velem senki semmit nem közöl azóta sem" - mondta a Blikknek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!