A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Itt a bizonyíték, hogy Marics Petinek új barátnője van

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, többen is megerősítették, hogy Marics Peti új barátnője nem más, mint a fiatal színésznő, Kovács Gyopár. A 24 éves színésznő máris együtt dolgozott az énekessel, mivel a ValMar duó legújabb videoklippjében szerepel. A forgatásról kiszivárgott egy felvétel, ami minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy Marics Peti és Kovács Gyopár egy párt alkot, bár sokan kifejezték nemtetszésüket ezzel kapcsolatban. 
Vágólapra másolva!

Még csak pár hónapja szakított Tóth Andi és Marics Peti, úgy tűnik, hogy az énekes hamar túltette magát a kapcsolaton, ugyanis azóta már a második nővel hozzák hírbe. Azonban ez most komolyabb lehet, mint az előző fellángolása, ugyanis Marics viselkedése nagyon hasonlít ahhoz, ahogyan Tóth Andival viselkedett a kapcsolatuk elején.

Sokan épp ezt teszik szóvá Marics Petinek és kritizálják őt Kovács Gyopár miatt, akivel félreérthetetlen módon flörtöl a ValMar legújabb klipjében, épp úgy, ahogyan nemrég még Tóth Andival tette ugyanezt.

- írta egy bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja, akinek többen osztották a véleményét.

"Mindig az aktuális csaját fogja szerepeltetni a klipjeikben..." - írta a csípős megjegyzést egy másik kommentelő.

A barátnője helyében csak azért sem aláznám magam tovább ilyennel..." - idézi a Bors az egyik hozzászólót, aki szintén kínosnak tartja Marics Peti viselkedését.

@maricspeti és @kovacsgyoparr
by u/Chemical_Mission365 in talk_hunfluencers
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!