A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Egyre nagyobb a botrány G.w.M és Kulcsár Edina kórházvideója miatt

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
Korábban már megmutattuk, milyen jókedvűen készült a szülésre Kulcsár Edina. Férjével, G.w.M-mel buliztak a kórházban, mielőtt megszületett volna Amara.
Vágólapra másolva!

Nem mindenki nézte jó szemmel a rapper és a szépségkirálynő videóját, amin a pár szülés előtt bulizik.

Nem vagyok prűd, de ez a szülőszobai jelenet azért elég ízléstelen. Nem is a tánc, hanem az ágyon való ugrálás a szülőszobának azt a meghitt, semmihez sem hasonlítható hangulatát teljesen megalázza ezzel. Értelmes ember ilyen helyen nem viselkedik így, akármennyire is laza, de hát kell a felhajtás, hogy beszéljenek róluk – írta egy követő felháborodva.

– írta egy másik.

Természetesen több olyan követő is akadt, aki a szülők védelmére kelt.

Miért fáj az majdnem minden embernek, hogy ők így "mentek szülni". Hála istennek nem voltak fájásai, az miért a "mi" bajunk? Ez a baj az emberekkel, kicsit híres valaki akkor már rögtön ócsárolni kell meg szidalmazni, miért?! Mert sajnos irigyek az emberek... Szerintem az a legfontosabb, hogy ők boldogok legyenek. Ajánlom mindenkinek a figyelmébe azt, hogy keressék meg a saját életükben a boldogságot és az örömöt és ne a másik életében, családi állapotában próbáljon meg okoskodni! Ha meg nem, akkor vegyél egy bokszzsákot és ütheted reggeltől estig, ott kiélheted magad – fogalmazott egy illető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!