186 millió forintos órát hord Polgár Árpád

Polgár Árpád
Vágólapra másolva!
Polgár Árpád legmagasabb luxust képviselő órája nemesfémekből és gyémántokból áll, és egy magyar szakértő szerint nagyjából egy budai villa árába, 186 millió forintba kerül.
Vágólapra másolva!

A milliárdos üzletember valósággal rajong az órákért. Korábban elárulta, hogy drága szenvedélye édesapja miatt alakulhatott ki, neki ugyanis volt egy Doxa karórája, amit féltve őrzött, erősen kötődött hozzá. De az államosításkor apja börtönbe került, elvették a számára értékes kincset tőle és miután kiengedték, nem kapta vissza, de a kis Árpinak sokat mesélt róla.

Forrás: Polgár Árpád/Instagram

"Tudjátok, ahol őrült luxus márkanév van keverve nemesfémekkel és gyémántokkal, bonyolult komplikációkkal, annak az ára mindig csillagászati lesz" – kezdi videójában a Beszéljünk órákról! elnevezésű TikTok-oldal alapítója, aki szakmai szemmel vette szemügyre Polgár Árpád karóráját.

Ez most is így van, ennek a listaára: 540 ezer dollár, ami forintra átszámítva 186 millió forintot jelent, valami brutális. Az óragyűjtőknek hamar feltűnt, hogy legújabb videóiban Polgár Árpád csuklóján új óra van - írja a Bors.

"Ez bizony egy Jacob & Co. Astronomia. Azt érdemes tudni erről a modellről, hogyha megnézitek, a számlapján van egy négyes osztása, gyakorlatilag négy van a számlapon.

A negyedik pedig egy 30 másodperc alatt körbeforduló magnéziumból készült földgömb. És akiben felmerült a kérdés, hogy ezt az órát mégis hogy kell felhúzni, hát a hátoldalán" - magyarázta a videóban a szakértő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről