Meglepő dolog derült ki Barta Sylviáról

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
Barta Sylvia a TV2 sztárja, családanya és edző, mára már egy nagy közösséget irányít. Az időjós az Origónak mesélt a mindennapjairól.
Vágólapra másolva!

Talán azt gondolná az ember, hogy Barta Sylvia nagyon szigorú önmagával, már, amit a táplálkozást illeti. Ez azonban nem így van, mint mondta, ő a mértékletességben hisz.

Ha meghívnak egy születésnapra, ahol nem cukormentes a torta, nem zavar, boldogan együtt ünneplek az ünnepelttel, koccintok. Legfeljebb másnap többet mozgom vagy több folyadékot iszom" - mondta Barta Sylvia az Origónak.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

A TV2 időjósa rendkívül elfoglalt, ezért, ahogyan fogalmazott, minden szabad percét igyekszik örömtelien tölteni. "A férjemmel huszonegy éve vagyunk házasok, két nagylányunk van. A nagyobbik most érettségizett, felvételizik, a kicsi pedig tizenhét éves.

Korán kelek, a gyerekek miatt reggelit csinálok, uzsonnát, ebédet csomagolok, pedig nagyon szeretek aludni. A fiatalságomat is úgy éltem, hogy ötkor már mentem az uszodába. Amikor az úszást befejeztem, megfogadtam, hogy soha többet nem kelek korán, de ezt az életben nem lehet megúszni..." - mesélte a TV2 sztárja, aki már több, mint tíz éve tart zumba és fitness órákat. Büszke arra, hogy egyre többen őt választják edzőjüknek.

Azon túl, hogy jó hangulatúak a foglalkozások, én magam is együtt dolgozom a vendégekkel, így tartom karban magam. Vannak, akik már tíz éve járnak hozzám, egy nagy család lettünk, kirándulunk is együtt. Szeretek örömet szerezni másoknak, jól esnek a visszaigazolások. Például volt, akinek a szülés utáni depressziója pikk-pakk elmúlt az órák hatására. Az én énidőm pedig az, hogy edzőterembe járok személyi edzőhöz" – árulta el a családanya, akinek, habár mindig kifogástalan a megjelenése, nincsen semmilyen különösebb szépségtrükkje.

Forrás: Barta Sylvia /Instagram

"Egyszerűen csak azt csinálom, ami jól esik. Eljárok kozmetikába, de nem hetente, fodrászhoz, amikor muszáj, de sem műkörömre, sem műszempillára nincs időm. Amit kell, megcsinálom magamnak.

Vannak nők, akiket követek az Instagramon, hetvenen felüliek, egyszerűen beragyogják mások életét. Sokszor látom, hogy én is ezt csinálom, és akkor úgy érzem, jó úton haladok. Szeretnék sokáig aktív életet élni, unokázni, a lányaimat segíteni, ez a vágyam. Boldogságomhoz sokat hozzátesz, hogy sérült emberekkel is foglalkozom. Az, hogy az ember jót cselekszik, aminek van is kézzelfogható eredménye, hozzájárul a lelki egészséghez. Hálás vagyok, hogy megtapasztalhatom az élet másik oldalát is" – mondta a TV2 időjósa, akivel június 4-én személyesen is lehet találkozni az XFuzzee Smart Sport Expó & Fitness Fesztiválon.