A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ezért marad el újra Hajdú Péterék esküvője

Hajdú Péter
Vágólapra másolva!
Hajdú Péter már második éve halasztja az esküvőjüket Láng Eszterrel, akivel tavaly feburárban született meg közös kisfiuk, Dominik. A pár már a baba érkezése előtt is nagyon tervezte, hogy egybekelnek, majd úgy döntöttek, hogy nem siettetik a dolgot. Most Hajdú Péter őszintén elmondta, hogy miért csúszik az esküvőjük időpontja. 
Vágólapra másolva!

Többször is felvetődött már a kérdés, hogy mikor veszi feleségül kisfia édesanyját Hajdú Péter, aki már minden apró részletet eltervezett a nagy nappal kapcsolatban. Már kisfiuk is másfél éves, a szülők már a keresztelőn is túl vannak, így újra aktuális a kérdés, hogy esküvő mikor lesz.

Mindhárom gyermekem meg van keresztelve, annak idején Noncsit és Dávidot is Béla atya keresztelte meg, csak úgy, mint most Domit" - kezdte a műsorvezető, aki nagyon komolyan veszi a vallást, így a templomi esküvő nélkül el sem tudja képzelni a nősülést.

Egy ideje halasztódik az esküvő. Egészen profán oka van: Eszti babaúszással kapcsolatos vállalkozásával rengeteg a munka, így nem tudunk a szervezésre koncentrálni. Meg szeretnénk adni a módját az esküvőnek, ehhez pedig alapos szervezés szükséges.

- vallotta be a Borsnak Hajdú Péter, akinek korábbi házassága miatt kell halasztani az új esküvőjét, akinek már mindenre konkrét terve van a nagy nappal kapcsolatban, ami még várat magára. A műsorvezető kilátásba helyzete, hogy nem szeretne nyáron esküvőt, ezért vagy ősszel, de legkésőbb jövő tavasszal sort kerítenek a szertartásra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!