A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Forgatás közben kutatták át Hadas Alfrédot

Hadas Alfréd
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! egykori énekese, Hadas Alfréd a tehetségkutató óta is gőzerővel dolgozik a karrierjén, épp legújabb klipjét forgatta, amikor váratlan helyzetbe került, mely teljesen áthúzta a terveit. Az énekes elmesélte, hogy mi történt a forgatási napon és miért ellenőrizték őt és csapatát váratlanul a hatóságok.
Vágólapra másolva!

Hadas Alfréd két évvel ezelőtt tűnt fel a TV2 tehetségkutatójában, a Sztárban sztár leszek!-ben, azóta is építi zenészi karrierjét. Most legújabb dalához keresett egy nyugodt helyszínt, mely közel van a fővároshoz, de vidéki hangulatot idéz meg, hiszen a dal mondanivalójához ilyen helyre volt szükségük.

Ugyanis a dal épp azt mondja el, hogy szakadjunk ki a városi zajból, a nők által okozott feszültségből, ahol egy igazi fiús bulit tudunk tartani, így esett a választásunk a XVI. kerületi természetvédelmi területre" - mondta Hadas, aki Vándor című dalához készülő klipjéhez mindent előre eltervezett, úgy számolta, hogy egy nap alatt felvehetnek minden jelenetet.

Elmondása szerint minden adott volt, csak egy diákcsoport tartózkodott a helyszínen, akik készségesen odébbálltak azért, hogy ők zavartalanul tudjanak dolgozni. Már javában zajlott a forgatás, amikor váratlanul rajtuk ütöttek és ellenőrizték őket, a forgatásnak le kellett állni, míg az átvizsgálás zajlott.

Épp egy sétálós jelenetet forgattunk, addig ketten, köztük az édesanyám maradt vigyázni a cuccainkra, ők tartottak rendet, ügyelve a környezetre.

Azon túl, hogy mindent az előírások szerint átvizsgáltak, nagyon rendesen voltak velünk. Türelmesen végig vártuk, míg mindent átnéztek, mert tudtuk, nekik az a dolguk, hogy a környezetet és az állatokat védjék, ellenőrizzék, a szabályoknak megfelelően gyújtottunk-e tüzet, nem szemetelünk-e. Végül mindent rendben találtak, jól sült el a váratlan „látogatás". Miután elmentek, onnan tudtuk folytatni a munkát, ahol abbahagytuk" - magyarázta Hadas Alfréd, akit nagyon meglepett a történtek, de szerencséjére pozitívan végződött a történet.

A képek között lapozhat:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!