Kiderült ezért késik Hajdú Péter esküvője

Hajdú Péter és menyasszonya, Eszter
Vágólapra másolva!
Hajdú Péter egy ideje már készül arra, hogy feleségül vegye kedvesét, de egyelőre még hat kilónyi akadálya van az esküvőnek - írta a Ripost. 
Vágólapra másolva!

Hajdú Péter cipeli azt a néhány fölös kilót, ami miatt picit még csúszik az esküvő - írta a lap. Ő ráadásul akár a szülés utáni pillanatban is oltár elé vezette volna párját, Esztert, aki maga kérte, hogy várjanak addig, amíg úgy állhat rajta a menyasszonyi ruha, ahogyan azt ő szeretné.

„Nem állhatok Eszter mellett úgy, mint egy krumplis zsák"

Hajdú Péter most a Ripostnak árulta el, igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy

legkésőbb jövő tavasszal megtartják az esküvőt.

„Eszter elérte a célt, amit kitűzött maga elé, de most nálam van egy kis probléma az alakommal. Az a helyzet, hogy muszáj leszek formába lendülnöm, hiszen nem szeretnék a nádszálkarcsú és gyönyörű Eszter mellett úgy állni Isten, az anyakönyvvezető és a násznép színe elé, mint egy zsák krumpli."

"Persze ez a hasonlat egy picit túlzás, de tény, hogy nagyjából hat kilótól kellene megszabadulnom ahhoz, hogy tökéletesen érezzem magam a bőrömben. Szóval most miattam csúszik az esküvő"- kezdte nevetve a műsorvezető, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy lefogyjon, de nincs könnyű dolga.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről