Többszöri szakítás után az esküvőre készül Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztiánt megihlette az öccse esküvője, jövőre már a sajátját tervezi.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián többször szakított már a párjával, Takács Zsuzskával, most azonban már az esküvőt tervezik – legalábbis az énekes erről mesélt egy friss interjúban, miután az öccse, Szebasztián megházasodott.

Az esküvőn történetesen Zsuzska kapta el a hátradobott menyasszonyi csokrot, a hagyomány szerint így ő lesz a következő, aki megházasodik. "Úgy ugrott érte, mint egy nyúl! Nagyon jó érzés volt nekem ezt látni, mennyire lelkes. És végül nála landolt a csokor.

ígérte Krisztián.

Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián Forrás: Takács Zsuzska/Instagram

"Büszke vagyok a testvéremre, jó érzés, hogy bátyjaként ott lehettem ezen a fontos napon vele. Előadóként és vendégként már több mint négyszáz esküvőn voltam, de ilyen szépet még sosem láttam. Végig nevettünk és sírtunk. Be kell vallanom, azt hiszem, én voltam az első, aki elpityeredett. Görög katolikusok vagyunk, a templomi szertartásaink nagyon szívhez szólóak.

De nem tőlem! Én nem énekeltem, vendégként szerettem volna kiélvezni a pillanatokat. Na jó, hajnali 4 körül én is színpadra álltam, de azt már nem nevezném éneklésnek" – mesélte még a lagziról a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről