A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Titokban mehet férjhez Tóth Vera

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Ritkán beszél magánéletéről Tóth Vera, aki tavaly év elején költözött össze vőlegényével, Pauli Zoltánnal, akivel négy éve él boldog kapcsolatban. A páros nagyon elfoglalt, főleg nyáron, így nem nagyon terveznek nagyobb pihenést, de az énekesnő sejtelmesen fogalmazott az augusztusi terveikkel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera szerint a leghúzósabb időszak kapcsolatukban a nyár, amikor séf párjának is sokkal több munkája akad, neki pedig rengeteg fellépése van. Attól függetlenül fontosnak tartja az együtt töltött időt, csak nehezen találnak olyan napokat, amikor mindketten szabadok.

Én a szórakoztatóiparban dolgozom, ő pedig a vendéglátásban, nagyon hasonló az időbeosztásunk. Megértéssel vagyunk egymás iránt, és igyekszünk a lehetőségekhez mérten a legtöbb időt együtt eltölteni. Ezen kívül minden héten kijelölünk egy fix napot, amikor együtt vagyunk, csak ketten. Nem kell feltétlenül puccos programra menni, az is jó, ha csak bámuljuk a tévét, de együtt legyünk, érezzük egymás közelségét. Ezt minden párnál kötelezővé tenném" - magyarázta Tóth Vera, aki elárulta, hogy az elmúlt pandémiás időszak miatti kiesést szeretnék idén bepótolni.

A sok elmaradt koncert, a kötelező zárvatartás és karanténidőszak hatását még mindig érzik, így fontos számukra, hogy behozzák a korábbi lemaradásaikat. Azzal kapcsolatban, hogy mit terveznek az augusztusi három pihenőnapon, csak sejtelmesen válaszolt.

- mondta Tóth Vera, aki nevetve nyugtázta azt a feltételezést, hogy augusztusban titkos esküvőt terveznek-e Pauli Zoltánnal.

"Év végére meglátjuk, mennyire volt gyümölcsöző a nyári tevékenységünk. Szeretnénk, csak úgy, mint idén, januárban a trópusokra utazni, két hétre elszökni a szürke télből egy másik kontinensre" - mondta a Borsnak Tóth Vera, aki talán ezzel már a nászútra tett utalást.

Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán titokban házasodhatnak össze Forrás: Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!