Kétségbeestek a rajongók: senki nem érti Opitz Barbi drámai üzenetét

Opitz Barbi
Vágólapra másolva!
Nem csillapodnak a kedélyek Opitz Barbiék körül, már az énekesnő követői sem tudják mire vélni a tegnap történteket, amikor aggasztó üzenetet osztott meg a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A decemberben történtek óta egyre rejtélyesebb Opitz Barbi és barátja, Serleg Albert helyzete, akik hol szakítanak, hol kibékülnek. Egy ideje úgy tűnt, hogy nagy a szerelem, ám nem biztos, hogy az énekesnő apja, Tamás valótlanokat állított, habár sajátos stílusban tette azt.

Opitz családja és barátai is többször elmondták, féltik őt Serleg Alberttől, aki egy indulatos, agresszív ember hírében áll. Opitz ezt mindig is tagadta, ahogyan az elrablásának és fogvatartásának, valamint bántalmazásának hírét is. A vita odáig fajult közte és apja között, hogy már szóba sem állnak egymással hónapok óta.

Most újabb váratlan fejlemény történt, amit senki sem ért, hasonlóan a decemberi emberrablás történetének kálváriájához. Opitz tegnap tette közzé kétségbeesett üzenetét, amit nagyon gyorsan le is törölt a közösségi oldaláról.

- fogalmazott korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésében Opitz Barbi, majd pár óra múlva törölte is azt és helyette egy összebújós, szerelmes képet osztottak meg a közösségi oldalaikon Serleg Alberttel.

A közös fotó alatt persze elszabadultak az indulatok és a találgatások, hogy vajon milyen szörnyűség történhetett a fiatalok között, valóban szakítottak, vagy csak rossz viccnek szánták az egészet. Persze sokan féltik az énekesnőt, hogy a családja és barátai állításai alapján manipulatív, erőszakos Serleg Albert kihasználja és félelemben tartja őt. Már a kép alatti kérdésekre is a fiú válaszolt, Opitz azóta is hallgat az esetről.

- tette fel a kérdést egy követőjük, akihez többen is csatlakoztak.

"Most együtt vagytok vagy sem?" – írta egy másik követő is, akinek már válaszolt Serleg Albert.

- írta Serleg Albert, ami persze nem túl sokatmondó válasz, de lehet valóban csak tréfának szánták a dolgot, de talán komolyabb ügy is állhat a háttérben. Az énekesnő menedzsmentje a Ripost érdeklődésére csak annyit közölt, hogy Opitz Barbi magánélete továbbra is tabu, nem nyilatkoznak róla.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről