Molnár Anikó Mallorcán vetkőzik

Vágólapra másolva!
Molnár Anikó két munkatársával – akikkel az OnlyFans-oldalát működtetik – Mallorcára utazott, hogy ott gyártsanak új tartalmakat. A vetkőzéssel azonban óvatosnak kell lenni, mert komoly büntetést kaphat, aki nyilvános helyen szabadul meg a ruháitól.
Vágólapra másolva!

Anikó most Mallorcát választotta kikapcsolódásra, derül ki Instagram-oldalára feltöltött képekből. A kikapcsolódás mellett azonban komoly munka is folyik a szigeten.

Anikó Instagram-sztorijaiból derült ki az is, hogy a munkatársai profi fényképezőgépet vittek magukkal, vagyis nem nehéz kikövetkeztetni, hogy

erotikus töltetű képek készülnek majd a zárt csoportba.

Amióta elindult az OnlyFans-oldala, Anikó egyre bátrabban vetkőzik a kamerák előtt. Egy korábbi nyilatkozatában például azt mondta, hogy

még maga is meglepődött azon, hogy mennyire el tudja engedni magát, amikor csak ő és a fotós vannak egy légtérben.

Mallorcán azonban fokozottan figyelnek a helyi rendőrök, és azonnal közbeavatkoznak, ha feltételezik, hogy erotikus fotózás zajlik épp.

Mivel Anikó nem tette nyilvánossá, hogy konkrétan mit és hol fognak forgatni, így elképzelhető, hogy sikerült odakint titokban tartani, és hamarosan megajándékozza újabb képeivel követőit - írja a Ripost.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről