Tóth Andi megszólalt az őt ért szörnyű támadásról

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Tóth Andi erdei pihenése valóságos rémálommá vált, ugyanis kutyasétáltatás közben borzalmas dolog történt velük, amit azóta sem tudott feldolgozni.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi múlt héten számolt be arról az esetről, ami borzasztóan megviselte őt és kutyáját, Baileyt. A fiatal rottweilert az énekesnő mindig viszi magával, amikor csak teheti, így a vidéki pihenésből sem hagyta ki őt. Azonban olyan dolog történt velük, amire senki sem számított, kutyasétáltatás közben megtámadta őket egy másik kutya.

"Na, ha már ennyire mindenki utálja a rotikat, és mindenki azon van, hogy milyen félelmetesek, és agresszívak, akkor elmondanám, hogy kint voltunk ma a mezőn Bailey-vel és egy póráz nélküli husky, gyönyörű husky megtámadta Bailey-t. Konkrétan szétkapta" - írta korábban korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben Tóth Andi, aki azt is hozzátette, hogy mind a ketten nagyon megijedtek, Bailey komoly sérüléseket szenvedett a huskytól.

Tóth Andi azóta nem beszélt arról, hogy azóta hogy érzik magukat, de mivel sokan érdeklődtek a hogylétük felől, most megtörte a csendet.

- kezdte az énekesnő a legújabb videójában, majd átadta a szót Nyakas Gábor kutyatrénernek, aki az ő kutyájának nevelésében is aktívan részt vett.

Igazából mindig meg kell próbálni elkerülni ezeket a szitukat, de ha nem elkerülhető, dobjátok el a pórázt, hogy a kutya mozgását ne korlátozzátok, tudjon védekezni. A legfontosabb a prevenció, minél inkább elkerülni ezeket a szitukat" - mondta a szakember arról, hogy mit célszerű tenni, ha más is hasonló helyzetbe kerülne a kutyájával.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről