Itt vannak az új Fekete Vonat-botrányok: mi lesz LL. Juniorék társával?

Fekete Vonat, L.L. Junior, Mohamed Fatima, Beat
Vágólapra másolva!
Botrányokkal teli évet tudhat maga mögött Beat, a Fekete Vonat egykori zenésze. Fehér Tibor és felesége szétmentek, a férfi egy munkásszállón, később pedig az utcán kötött ki. A zenekar koncertje sem úgy jött össze pénzügyileg, ahogy tervezték egykori zenésztársaival. Nagy port kavart az is, amikor L.L. Juniornak élő videóban üzent a rapper, verekedni hívta. Habár volt, hogy úgy tűnt, kezd helyrejönni az élete, a legújabb húzása nem ezt bizonyítja. Összeszedtük Beat legnagyobb botrányait, legkínosabb üzeneteit. 
Vágólapra másolva!

Elhagyta családját, az utcára került

Beat korábban elmondta, megromlott a kapcsolata feleségével, ezért költözött el otthonról, egy munkásszállón kötött ki. Az Aréna-koncert bevételéből sem tudott helyrejönni, ugyanis túl nagy előleget kért. Próbálta a családját támogatni anyagilag, de közben a munkásszállót is fizetnie kellett, mivel ez nem ment, az utcára került. Ekkor egy barátja befogadta az otthonába.

Az egyik muszlim barátomnak köszönhetem, hogy van hol aludnom; a másik muszlim barátomnak pedig azt, hogy van mit ennem. Ha ezek a barátaim nem segítenének, akkor a jelenlegi anyagi helyzetemből kifolyólag hajléktalan lennék. Most nincs annyi cash a kezemben, hogy ezeket tudnám finanszírozni" – mondta márciusban egy interjúban Fehér Tibor, akit a családja nem fogadott vissza.

Vita L.L. Juniorral

Nem csak feleségével nem tárgyaltak, a zenekari tagokkal sem volt beszélőviszonyban akkoriban Beat. "Napi szinten sem Fatimával, sem Juniorral nem társalgok. Fatimával kapcsolatban nem tudom, hogy mi az ok. Idő kell" – magyarázta, nem sokkal később L.L. Juniornak egy durva bejegyzést szánt közösségi oldalán:

"Nem tudom, Junior honnan érkezett, Dominikáról vagy honnan a f***omból... A f***om nyalja ki az is. Mert embernek nem nevezném, álljon elém! Állj elém, Junior, ha ember vagy, ne a háttérből mutyizzál!

– mondta elkeseredetten a zenész, aki a Blaha Lujza térre hívta a rappert verekedni, a bunyó azonban elmaradt.

Forrás: L.L. Junior Instagram

Beat indulatos videóját ötször annyian nézték meg a Facebookon, mint ahányan elmentek a koncertre. A Fekete vonat bulin nagyjából tízezren voltak, ebből csak hétezren fizettek.

A felvételen a rapper arról beszélt, hogy szerinte a felesége hónapokon át csalta őt egy huszonkét éves biztonsági őrrel, illetve az asszony nem adja oda neki a több, mint 782 ezer forintos jogdíját,

amit kiutalt neki az Artisjus. Szerinte L.L. Junior is csak becsapta és hülyének nézte. Ez lett Beat legnézettebb videója. Ha fizetőssé tette volna, most a zsebében lenne az a bevétel, amit a Fekete Vonat koncerttől remélt – írták akkor.

A cikk folytatásáért lapozzon.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről