Felmondott egy rendőrtiszt a részegen verekedő és hisztériázó színésznő miatt

Vágólapra másolva!
Ágyékon térdelte őt a nő, trágár módon gyalázta - de elengedték. Az őt letartóztató rendőr érzi, Jessie Wallace azért úszta meg a büntetést, mert híres.
Vágólapra másolva!

Jessie Wallace még tavaly vett részt egy Madness-koncerten, ott állítólag bort és sört fogyasztott, majd két kocsmát is meglátogatott. A másodikba éjjel fél kettőkor érkeztek, majd az utcán botrányosan viselkedtek. A nő rátámadt a rendőrökre, az egyiket egy videó alapján a lába közt, az ágyékán rúgta meg, miközben trágár módon szidalmazta. A színésznőt akkor rendőrtiszt elleni támadás gyanújával letartóztatták - ez a bűncselekmény, ha a bíróságon bebizonyosodott volna, akár egy év börtönt is jelenthett volna.

A szappanopera sztárja erőszakos volt a rendőrökkel, de megúszta Instagram

Az 51 éves Wallace-t később - a rendőr akarata ellenére - csak figyelmeztetésben részesítették, ahelyett, hogy vádat emeltek volna ellene bántalmazás miatt. A rendőr még jobban felháborodott, amikor a nő nem írt neki bocsánatkérő levelet, pedig ez feltétel volt a végzés szerint. A nő 16 hetet kapott a levél elküldésére, de elmulasztotta a határidőt. A dühös tiszt hat év után végül a suffolki rendőrségtől: arra panaszkodott, hogy "nem támogatják" és kiszolgáltatottnak érzi magát - írta a Sun.

A színésznő olyan produkciókból ismert, mint a Redwater, az EastEnders, az Út a sikerhez vagy a Miss Marie Lloyd.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről