A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nagyon gyanús dolog történik Azahriah koncertjegyeivel

Azahriah
Vágólapra másolva!
Napok óta lázban tartja a nyilvánosságot Azahriah tripla Puskás Aréna koncertjének híre, hiszen ilyen nagy érdeklődésre még nem volt példa hazai előadó iránt hazánkban. A jegyvásárlás valóságos tömeghisztériába torkollott, az érdeklődők folyton arról panaszkodtak, hogy nem tudnak jegyet venni, túlterhelt a rendszer és hosszú órákat vártak arra, hogy tudjanak belépőt vásárolni a jövő évi koncertekre. Jelenleg már a harmadik koncertre értékesítik a jegyeket, ami szintén lassan eléri a teltházat, most mégis egy nagyon furcsa jelenségre figyeltek az eladott jegyekkel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A 21 éves Baukó Attila, azaz Azahriah történelmet írt a napokban, ugyanis háromszor, de kétszer biztosan megtölti az ötvenezer férőhelyes Puskás Arénát jövő tavasszal. Az emberek megrohamozták a jegyirodákat és az online felületeket is azért, hogy bejussanak a fiatal énekes koncertjére, és képesek voltak órákat várni azért, hogy valóban sikerüljön jegyhez jutni.

Még tart a jegyértékesítés a harmadik alkalomra, de hamarosan erre a dátumra is betelnek a helyek, mégis nagyon gyanús és érthetetlen dolog történt. A napokban egyre többen kezdték el árulni a már megváltott jegyeiket az első két dátumra, melyeket a TicketSwap oldalon próbálnak értékesíteni. A legmegdöbbentőbb, hogy nem elenyésző a száma azoknak, akik szabdulnának a jegyektől, jelenleg majdnem 1000 db belépőt árulnak ebben a formában.

A jegyeket árusító személyek azzal magyarázzák az eladási szándékukat, hogy sikerült másik napra jegyet szerezniük, de ez azért is furcsa, mert májusban lesznek a koncertek, ilyen hamar nem szoktak felkerülni jegyek a TicketSwap oldalára - írja a Blikk.

Sokan árulják a megvásárolt Azahriah koncertjegyeiket úgy, hogy még javában tart az értékesítés a harmadik alkalomra is https://www.instagram.com/azahriah_official/
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!