A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiderült, ki az a két nő, akit hazaküldött a Nagy Ő, Jákob Zoltán - videó

Jákob Zoltán, A Nagy Ő, Bachelor
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Jákob Zoltán úgy döntött, hogy nemcsak egy, hanem két nőt is rögtön kikosaraz az első rózsaceremónián, ezzel óriási feszültséget okozva a nők között. A végén három barátnőjelölt figyelte izgalommal, hogy az utolsó szál rózsát végül melyikük kapja a Nagy Őtől, sokan meglepődtek Jákob Zoltán döntésén.
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő idei évadában több változás és meglepetés is vár a nézőkre, már az első rózsaceremónia sem a hagyományok szerint ment, ugyanis rögtön két nő távozott. A végén Adél, Vivien és Zsuzsa maradtak rózsa nélkül, közülük csak egy kaphatta meg Jákob Zoltántól a továbbjutáshoz szükséges rózsát.

Hármójuk közül végül Viviennek szavazott bizalmat a milliárdos, bár hozzátette, hogy egyáltalán nem biztos a döntésében, ugyanis kiderült, a nő úgy érkezett a műsorba, hogy még foglalt volt a szíve. Zsuzsa és Adél viszont egyálatlán nem értik a Nagy Ő döntését.

Nem a Vivient kellett volna bent tartania. Azt hittem, hogy megvolt a kapcsolat közöttünk" - mondta Zsuzsa csalódottan.

"Nem is gondoltam volna, hogy olyan döntést hoz, hogy nem kapnék rózsát, hogy nem szeretne megismerni" - méltatlankodott a kikosarazott Adél.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!