A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:50TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
21:20VívásMohamed El Sayed-Tibor Andrasfi
NyílNyíl

Szörnyen megalázta a TV2 sztárjait Alekosz

Alekosz
Vágólapra másolva!
Nagy Alekosz a TV2 Ázsia Expressz című műsorában nem titkolja, nem kellenek neki új barátok. Szerinte a versenytársai nem intelligensek, és nem is félt ezt a tudtukra adni. 
Vágólapra másolva!

Alekosz a Borsnak beszélt arról, szerinte mitől intelligens valaki.

Én ezt már a repülőtéren elkezdtem, ahová mindenki hatalmas bőröndökkel érkezett. Ez ékes bizonyítéka az intelligencia hiányának, hiszen mindannyian tudtuk, hogy mire vállalkoztunk és azt is, hogy egy hátizsákban el kell majd férjünk az utazásunk alatt. Éppen ezért én egy régi, még a Magas-Tátrában beszerzett hátizsákkal érkeztem és Réka is csak egy közepes bőröndöt hozott. Persze ő is nagy elánnal kezdte a pakolást, de szerencséjére ott voltam és elmagyaráztam neki, hogy mik is a felesleges dolgok, így végül negyedannyi cucca lett, mint amennyit eredetileg tervezett" – magyarázta a celeb, de ennél is továbbment.

Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka Forrás: TV2

"Szintén intelligencia kell ahhoz is, hogy előre felmérjük, hogy az adott országban, ahová érkezünk, milyen természetű és habitusú emberek élnek. Az Ázsia Expresszben ráadásul ennek sorsdöntő jelentősége van, hiszen rengetegszer kellett segítséget vagy útbaigazítást kérnünk a helyiektől. Hogy milyenek a mexikóiak? Pont olyanok, mint a görögök... Vagyis nyugodtak, megfontoltak, higgadtak. Lassan élnek és lassan is beszélnek, így én is pontosan így viselkedtem velük. Ahogy figyeltem a többieket, ők kapkodtak, hebrencskedtek és sürgetőleg léptek fel a helyiekkel szemben. Ezért többször keveredtek félreértésekbe és ennél fogva többen el is tévedtek" – tette hozzá Alekosz, aki magyarul beszélt Latin-Amerikában is.

"Természetesen szép anyanyelvemen beszéltem velük, és bizony értették. A magyar nyelv a világ egyik, ha nem a legrészletgazdagabb nyelve, és ha bárkihez kellő türelemmel beszélek, az tudni fogja, hogy mit is szeretnék tőle. Még kérdéseket is kaptam a nyelvünkről, mert annyira tetszett nekik."

Ahogy a Mokka műsorvezetői is számon kérték emiatt, úgy Völgyi Zsuzsi sem hagyta szó nélkül, hogy barátnője cipelte a férfi bőröndjét.

Láttatok már ilyen úriembert!? Milyen már ez? Már bocsánat, de ilyet én még nem láttam. Az a szegény lány cipekedett, Alekosz pedig csak nézte" – mondta az énekesnő a lapnak.

"Ilyet egy férfi nem csinál, így az én szememben ez a pasi bizony nem férfi! Nálunk, romáknál markánsan megvannak a férfi és női szerepek, és ezek bizony sok pontban eltérnek az átlagosan elfogadottól, de arra mindenki mérget vehet, hogy egy roma férfi sosem hunyna szemet egy ilyen helyzet felett, vagyis nem hagyná, hogy az asszonya meggebedjen" – tette hozzá a Romantic egykori énekesnője. Alekosz szerint azonban Völgyi Zsuzsinak nincs igaza.

"Zsuzsinak akár igaza is lehetne, de nincs! Neki ugyanis fogalma sincs a miértekről, ami esetünkben elég fontos tényező.

A bőröndcipekedés módosítja az izomcsoportokat, melyeket gondosan építek. Ezt Réka is tudja, ezért számára természetes volt, hogy segít nekem" – mondta az egykori valóságshow-szereplő.

Forrás: Alekosz/Facebook
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!