Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Kibékülhetett Dudás Miki és Szigligeti Ivett

Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, hosszas tagadás után végül elismerte Dudás Miki és felesége, Szigligeti Ivett, hogy megromlott a házasságuk, és valószínűleg elválnak egymástól. A házaspár szeptemberben jelentette be hivatalosan is a döntését.
Vágólapra másolva!

Kilenc év után döntött úgy Dudás Miki világbajnok kajakozó és felesége, Szigligeti Ivett, hogy elválnak annak ellenére is, hogy két gyerekük született, és első saját otthonukba alig egy hónapja költöztek be. Azóta Szigligeti Ivett ezt a közös otthont elhagyta és szüleihez költözött a gyerekekkel.

A váláshoz valószínűleg megcsalás vezetett, hiszen a házaspár korábban elárulta, már történt félrelépés a házasságuk során Dudás Miki részéről. Szigligeti akkor továbblépett, de sosem tudta megbocsátani férjének a hűtlenségét. Talán nemrég is hasonló dologra derült fény, amikor az anyuka úgy döntött, elhagyja őt.

Most azonban többeknek feltűnt, hogy alig egy hónappal a válás bejelentése után mégis kibékülhetett a házaspár, vagy igyekeznek helyrehozni a dolgot kettejük között, ugyanis Szigligeti Ivett az utóbbi időben a közös otthonukból jelentkezik a közösségi oldalain.

Közben viszont olyan, mintha Ivett megint a közös otthonukból posztolna, nem a szüleitől" - jegyezte meg az egyik követője, akinek feltűnt a hirtelen változás, talán tényleg adnak még egy esélyt egymásnak, hiszen régóta egy párt alkotnak.

Többek szerint kibékülhetett Szigligeti Ivett és Dudás Miki Forrás: Szigligeti Ivett/Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről