A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Családja életét is veszélybe sodorta felelőtlenségével G.w.M

Kulcsár Edina és G.w.M
Vágólapra másolva!
Nincs több titok Kulcsár Edina és G.w.M magánéletéről azok előtt, akik hajlandóak fizetni azért, hogy a házaspár valóságshow-ját nézzék. Kulcsár mindenről beszámol a fizetős Instagram-csatornáján, ahol már kiárusította G.w.M és dédnagymamája rosszullétét is, férje állapotáról részletesen beszámolt. G.w.M napokig kórházban feküdt, majd hirtelen elhagyta azt, hogy egy családi eseményen részt vehessen, de nem gondolta át, hogy ezzel milyen veszélynek teszi ki saját magát és családját is.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina beszámolt arról, hogy G.w.M egyrészt súlyos depressziótó szenved, másrészt fü-orr-gégészeti problémái vannak, ami miatt kórházba is került. A részletekről felesége számolt be az új, fizetős csatornáján, ahol elárulta, mennyire megijesztette G.w.M rosszulléte, aki erős szédüléssel is küzdött, volt, hogy össze is esett.

A rapper az utóbbi időben felszedett 15 kilóta depressziója miatt, közben belsőfül-problémái lettek, az egyensúlyzavarait is ez okozta. Ez az állapot állandó szédüléssel, egyensúlyzavarral, hányingerrel, levertséggel, sőt eszmélet vesztéssel is járhat, ezért sokan felháborodtak azon, hogy G.w.M elhagyta a kórházat, autóba ült és ilyen állapotban közlekedett, magát és másokat is veszélybe sodorva ezzel.

G.w.M azért távozott a kórházból, mivel testvére esküvőjére volt hivatalos, így nem volt kérdés számára, hogy részt vesz a nagy napon, még akkor sem, ha tudta, mennyire kockázatos ez számára.

Ezek tudatában nem tartom biztonságosnak, ha bárki is a volán mögé ül ebben az állapotban. Ráadásul az ilyen fül-orr-gégészeti problémák a legtöbb esetben lassan gyógyulnak, tehát több hétig is szenvedhet a beteg az előbb említett panaszoktól" - mondta a Ripostnak Dr. Bense Tamás orvos, aki mindenkit óvaint attól, hogy hasonló állapotban volán mögé üljön, mert életveszélyes.

G.w.M felelőtlen viselkedésével veszélybe sodorta családját Forrás: Instagram

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!