Elképesztő, mit tettek Mariah Careyvel

Global Citizen Festival 2022: New York GettyImageRank3 arts culture and entertainment Vertical
NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 24: Mariah Carey performs onstage during Global Citizen Festival 2022: New York at Central Park on September 24, 2022 in New York City. Theo Wargo/Getty Images/AFP (Photo by Theo Wargo / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Elképzelhetetlen lenne a karácsony Mariah Carey örök slágere, az All I Want For Christmas Is You nélkül, ami évek óta verhetetlen az ünnepi időszakban. Most sem lesz ez másképp, sőt, olyan ötlettel állt elő az egyik játékgyártócég, ami eddig még soha nem látott népszerűséget hozhat az énekesnőnek és slágerének egyaránt.
Vágólapra másolva!

A Barbie babákat gyártó cégnek az az ötlete támadt az ünnepek közeledtével, hogy Mariah Careyből csináljanak egy speciális, karácsonyi kiadású babát, amit a napokban kezdtek el forgalmazni, és valóban, kísértetiesen hasonlít az énekesnőre. A baba egy hosszú, piros flitteres estélyit visel, hozzáillő cipővel, mellyel teljesen sikerült megeleveníteniük az énekesnőt olyan helyzetben, ahogyan a karácsonyi slágerét adja elő általában. Az ötlet Careynek is tetszett, ugyanis a saját közösségi oldalán is büszkén osztotta meg, hogy róla mintázott babát készítettek.

A képek között lapozhat:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről