Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Egyre többen fordulnak el Kulcsár Edinától a viselkedése miatt

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Kulcsár Edina úgy döntött, jó pénzért cserébe kiárusítja magánéletét, ugyanis saját valóságshow-t indított a közösségi oldalán. Persze ezt nem láthatja akárki, csak aki hajlandó érte havi díjat fizetni. Sokan ízléstelennek tartják a döntését, főleg azok után, hogy a kórházban lévő G.w.M-et is mutogatta a videókon, így Kulcsár új üzleti terve hamarosan visszafelé sülhet el, ugyanis rengetegen hagyják el a közösségi oldalait.
Vágólapra másolva!

Felháborítónak tartják az emberek, hogy Kulcsár Edina fizetős műsort indított az Instagram-oldalán, ahol jó pénzért cserébe bárki nézheti azt, hogy mi történik vele és családjával. A háromgyerekes édesanyát nem érdekli, hogy gyerekeit is meg kell mutatni, sőt, az sem, hogy a kórházban fekvő, állítólag depresszióval küszködő G.w.M-et is levideózta, annak ellenére, hogy az kérte, hogy ne tegye.

A következő rész beharangozójában már dédmamáját is említette, akinek szintén valamilyen egészségügyi problémáját emlegette. Sokan kiábrándultak az egykori szépségkirálynőből emiatt; szerintük a családi problémák, betegségek mutogatása ízléstelen, nem ezzel kellene a nézettséget növelnie.

Viszont a számok alapján úgy tűnik, hogy Kulcsár kénytelen minden eszközt bevetni, mert a feliratkozók száma közel sem annyi, mint amennyire számított. Ezzel egyidejűleg a jól jövedelmező, stabil Instagram követői bázisa elkezdett drasztikusan csökkenni, amire ezek előtt nem volt példa. Talán még egyelőre megéri Kulcsárnak, hogy a valóságshow miatt elveszítse a követőit, akik csalódottan hagyják el az oldalát, viszont ha arányában nem növekszik a feliratkozók száma, elég csúfos bukás lehet a bohóckodásának a vége.

Kulcsár Edina egyébként havi 1790 forintot kér a feliratkozóktól, akik az exkluzív tartalmait láthatják. A legutóbbi adatok alapján nagyjából 900 ember fizetett elő, viszont szinte ugyanennyi követőt veszített a hivatalos oldalán, a hivatalos adatokról készült statisztikát a Bors oldalán tekintheti meg.

Kulcsár Edina jó pénzért árusítja ki a magánéletét, de lehet, hogy megbánja a döntését, mert sokan elfordultak tőle Forrás: Instagram

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről