Többször is megalázták a magyar származású énekesnőt

BRITAIN-ENTERTAINMENT-CINEMA-KATONA Vertical CINEMA GALA RECEPTION SHOW PREVIEW ARRIVAL SINGER-WOMAN SMILING
British singer Kerry Katona poses upon arrival for the Gala Premiere of the film, 'The Back-up Plan ' in London's Leicester Square, on April 28, 2010. AFP PHOTO MAX NASH (Photo by MAX NASH / AFP)
Vágólapra másolva!
Elfenekelték és saját vizeletét kellett meginnia egy tévéműsorban.
Vágólapra másolva!

Kerry Katona - teljes nevén Kerry Jayne Elizabeth Katona - brit énekesnő, az Atomic Kitten alapítótagja. 1998 és 2001 között volt a lánybanda tagja, majd 2012-től újfent velük lépett fel. Egyik nagyapja magyar volt, a II. világháború alatt hagyta el az országot, Angliában telepedett le. Kerry anyját egy prostituált szülte, aki egy sikátorban hagyta - akárcsak a testvérei, az édesanyja is egy gyermekotthonban nőtt fel. Az énekesnő 42 éves, öt gyermek anyja, divatmodell volt egykor, most is gyakori szereplő a brit bulvárban.

Kerry Katona még jó formában Forrás: AFP/Max Nash

A szebb naponak is látott Karry Katona ma már nem a popslágerekkel kerül a címlapokra. Az OnlyFans oldalon is jelen lévő sztár tett most arról beszélt, milyen volt neki a Celebrity Detox című műsor - amelybe függő celebeket hívnak. A műsorban a sztárokat arra kérik, hogy próbáljanak ki extrém dolgokat, megpróbálják megváltoztatni az életmódjukat, hogy javuljon a mentális és fizikai állapotuk.

Több kihívás várt rá, például hosszú ideig egy sírban kellett feküdnie, majd a saját vizeletét is meg kellett innia. Utóbbi emlékkel viccelődni is volt kedve: "Volt már rosszabb dolog is a számban" - mondta. A vizeletét az arcára is kellett kennie, ezzel sem volt problémája, legalábbis ma már így látja.

Egy másik ismert celebbel el kellett fenekelniük egymást (mindent a nézettségért), de utólag ez sem olyan rossz emlék neki. "Olyan a s.ggem, amit érdemes elfenekelni!" - tette hozzá viccelődve.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről