A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nagyon súlyos beteg Dolph Lundgren

Elton John AIDS Foundation's 31st Annual Academy Awards Viewing Party - Arrivals GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities Vertical
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 12: Emma Krokdal and Dolph Lundgren attend Elton John AIDS Foundation's 31st annual academy awards viewing party on March 12, 2023 in West Hollywood, California. Phillip Faraone/Getty Images/AFP (Photo by Phillip Faraone / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Dolph Lundgren egy friss interjúban elárulta, hogy nyolc éve küzd a rákkal, 2021-ben már azt mondta neki az orvosa, hogy csak két-három éve lehet hátra.
Vágólapra másolva!

A 65 éves Dolph Lundgren az In Depth With Graham Bensinger című videosorozatban vallott arról, hogy 2015-ben rákkal diagnosztizálták, akkor egy daganatot sikeresen el is távolítottak a veséjéről – a betegsége azonban pár év múlva kiújult, hat tumora közül már nem is tudták mindet kioperálni.

"Rájöttünk, hogy a helyzet sokkal rosszabb, mint gondoltuk... Megkérdeztem az orvosomat, hogy mit gondol, mennyi időm lehet hátra. Két vagy három évet mondott, de a hangján éreztem, hogy kevesebbről lehet szó" – idézett fel egy 2021-es beszélgetést.

Az akciósztár életét valószínűleg egy másodvélemény mentette meg, egy másik orvossal ugyanis olyan kezelésbe vágott bele, amely mára 90 százalékkal visszaszorította a rákos daganatokat a testében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!