Vágólapra másolva!
Schobert Norbert nehéz időszakot tudhat maga mögött, ugyanis  40 millió forintra büntette cégét a Gazdasági Versenyhivatal, majd valaki felszámolási kérelmet is benyújtott ellene. A fitneszguru ekkor úgy döntött, feladja a küzdelmet és veszni hagyja mindazt, amiért egész életében dolgozott, ezzel egyidejűleg bejelentette visszavonulását, most mégis meglepő bejelentést tett.
Vágólapra másolva!

Visszavonulását tervezte Schobert Norbert az őt és cégét érő csapásokat követően, korábban azt mondta, hogy feleségét, Rubint Rékát és az ő cégét fogja minden erejével támogatni. Arról, hogy milyen szerepet szeretne betölteni felesége cégénél, arról nem beszélt.

A GVH-tól kapott büntetése után sem nagyon nyilatkozott a helyzetéről, de nagyon megviselte őt a történtek. Most úgy tűnik, hogy talpra állt a kezdeti nehézségek után és meglepő bejelentést tett a jövőbeli terveiről.

A pulzust se engedem 140 fölé. Szóval egy kímélő, egyszerű, zsírégető torna. Régen nagy sikert arattam a Fitness Kickbox programmal, de most a rúgás kockázatát se vállalom be, mert valakinek leragad a tartó lába és annyi a térdszalagnak. Ez most egy másik Norbi. Norbi light, de ha kipróbálod, megérzed" - írta bejegyzésében Schobert Norbert, aki valóban Rubint Réka hivatalos oldalán fog új edzős videókkal jelentkezni, így szeretne visszatérni ahhoz, amivel eredetileg is foglalkozott a karrierje kezdetén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!