Így énekel együtt Tóth Gabi és kislánya - videó

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi egy nagyon meghitt pillanatot mutatott meg követőinek közösségi oldalán, így énekel együtt kislányával, akinek külön kérése volt, hogy édesanyja énekeljen neki. 
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi életében sok változást hozott az idei év, hiszen ő és családja nemrég költözött el a régóta áhított családi házukba, majd kislánya, Hannaróza is elkezdte az óvodát. Az énekesnőt jobban megviselte az, hogy kislányát egész napra közösségbe kell vinni, mint maga a költözés, de nagyon büszke rá, hogy milyen könnyen és gyorsan beilleszkedett.

Amikor együtt vannak gyerekével, minden alkalmat megragadnak, hogy az minél tartalmasabban teljen az idő. A kis Hannaróza ráadásul egyre inkább érdeklődik a zene és éneklés iránt, így Tóth Gabi számára nem kérdés, hogy hogyan múlassák az időt. Kislánya kérésére előkapott egy hatalamas dobot, és együtt énekeltek egy Halász Judit dalt, amit Hannaróza is anyukájával együtt adott elő.

Tóth Gabi a videóhoz annyit írt, hogy így telik a napja és azt is elárulta, milyen aranyos kérést kapott a kislányától, amire nem tudott nemet mondani.

- írta viccesen a bejegyzése mellé Tóth Gabi, aki szívesen játszik és bolondozik azért, hogy kislányát jobb kedvre derítse.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről