A válás utáni nehézségeiről beszélt Kucsera Gábor

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Kucsera Gábor és felesége, Tápai Szabina februárban jelentették be, hogy tíz év házasság és három közös gyerek után döntöttek úgy, hogy elválnak. A sok nehézség, sérelem ellenére is igyekeznek jó viszonyban maradni a gyerekek miatt, akiket továbbra is egyetértésben és szeretetben akarnak nevelni. Kucsera kalandparkjában is többször felbukkant Tápai Szabina a gyerekekkel, de van, hogy apjukra bízza őket. Most az egykori kajakozó elárulta, hogy milyen nehézségei adódtak a válást követően és ezekkel hogyan bírkózott meg idáig.
Vágólapra másolva!

Valódi álompárnak tűnt Kucsera Gábor és Tápai Szabina, akiknek legkisebb gyerekük 2021-ben született meg. A házasságot azonban nem lehetett megmenteni, Tápai kitálalt arról is, hogy megcsalás is történt a kapcsolatukban. A gyerekek miatt azonban igyekeznek békességben élni, hogy együtt tudják őket továbbra is nevelni.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor három gyerek és tíz év házasság után döntöttek a válás mellett Forrás: TV2 Sajtószoba

Kucsera sokat vigyázott a gyerekekre nyáron, hiszen ők is elmentek apjuk gyerektáborába, de a kajakos elárulta, hogy sok nehézsége adódott emiatt.

Persze előfordul, hogy nehezen indulnak a reggelek, de ez mindenhol így van. Észrevettem, hogy máshogyan viselkednek akkor, ha az anyukájukkal vannak, és máshogyan, amikor velem. Amikor meg Szabinával mindketten jelen vagyunk, kicsit megkavarodnak" - kezdte Kucsera, aki azt is elárulta, hogy milyen gyakran van a gyerekekkel.

Bele is bolondulnék én is, meg szerintem a srácok is abba, ha ritkán találkoznánk" - mondta az egykori kajakozó, aki igyekszik a válás ellenére is részt venni a gyerekek mindennapi életében.

Nyáron elsősorban az általa megálmodott gyerektáborban is többször részt vettek, de elárulta, hogy nagyon nehéz volt egyszerre vigyázni a saját és más gyerekekre is, főleg azért, mert meg kellett teremtse az egyensúlyt.

Nagyon szeret segíteni, de olyan súrlódások vannak köztünk ilyenkor, hogy volt már, hogy azt mondtam neki: inkább ne jöjjön. Ez nagyon rosszulesett neki, de muszáj következetesnek lennem, különben szétesik a tábor. Egy turnusba általában húsz-huszonöt gyerek jön, mégis Benivel vannak a legnagyobb meccseim. Szerencsére ezeket általában meg tudjuk beszélni" - magyarázta a hot! magazinnak Kucsera, aki tudja, hogy azért kisfiával van a legtöbb összetűzése, mert ő hasonlít rá a legjobban.

Kucsera Gábor és Tóth Dávid együtt küzdenek a győzelemért a legújabb Ázsia Expresszben Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Az egykori kajakozó korábban azt is elárulta, hogy az Ázsia Expresszben igyekezett felejteni a válás után, számára a legjobbkor jött a felkérés, így október 7-től ő is feltűnik a TV2 kalandrealityjében Tóth Dávid oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!