Cserháti Tamara izraeli férjének köszönhetően ismerkedett meg a Közel-Kelet ízeivel, a gyerekei születése óta foglalkozik komolyabban a gasztronómiával. Legújabb könyvének bemutatóján elárulta, sokat kellett gyakorolni ahhoz, hogy ételei tökéletesek legyenek. Volt, ami elsőre, de volt, ami csak a tizedik alkalommal sikerült neki úgy, ahogy szerette volna, ezért mindenkit arra biztat, hogy bátran kísérletezzen az illatos fűszerekkel és különleges alapanyagokkal.
A szépségkirálynő kiemelte, hogy a második könyvében nemcsak édes recepteket találni, hanem helyet kaptak sós ételek és különleges italok is. A képek Marokkóban készültek, a könyv pedig a receptek mellett azt is megmutatja, hogy milyenek náluk az étkezési szokások.
"A szívemből a tollamba, aztán pedig az asztalra. Örülök és egyben roppant büszke vagyok, hogy egy újabb álmom valósulhatott meg, friss és ropogós desszertes könyvem formájában.
Hiszek abban, hogy a főzés, a sütés illetve a közös étkezés gyógyír, ami nem szétválaszt, hanem még szorosabban összeköt bennünket
- írta ajánlójában korábban az Instagram-oldalán.