Kipróbálná az OnlyFanst a szexi magyar énekesnő

Mardoll, Catherine Dederick
Vágólapra másolva!
Szexi ruhában zárta az óévet Mardoll, ruháján azonban valami olyat vettek észre a rajongók, amiből arra következtettek, hogy az énekesnőnek már pornófilmes múltja is van - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A dögös énekesnő, Catherine Dederick, azaz Mardoll szereti a feltűnést, így nem meglepő, hogy az évet is egy nagyon dögös szerelésben zárta. A rajongók azonban felfedeztek egy meglepő részletet az öltözékén.

– írta Mardoll a legfrissebb videójához Instagramon. A rajongók azonban észrevettek valamit a szexi ruháin:

a felsőjén és fekete szatén overálján ugyanis a széles körben ismert, felnőtt tartalmakkal teli weboldal logója szerepel,

ezért néhányan úgy vélték, pornófilmforgatáson volt.

A Bors felkereste a szexi énekesnőt, hogy megtudja, vajon tényleg ennek apropóján jutott a beszédes ruhadarabokhoz.

– ismerte el Mardoll.

„Imádom nézni az emberek arcát, amikor észreveszik a feliratot, és elkezdenek agyalni azon, hogy vajon láttak-e engem azon a bizonyos weboldalon.

Persze ez nem igaz, de könyörgöm, 2024 van, legyünk már elfogadóbbak. Miért ne csinálhatná valaki ezt? Az OnlyFans-ezőket is lenézik” - mondta.

Az énekesnő elismerte, erotikus filmben nem venne részt,

de az előfizetéses OnlyFans-oldalra való regisztrálással kacérkodik kissé.

„Vannak énekesnők, akiknek van előfizetéses fiókja, azért, hogy exkluzív tartalmakat mutassanak a rajongóknak. Például egy klipforgatás kulisszái mögé engednek betekintést, vagy egy új dalt a nyilvános premier előtt néhány nappal megmutatnak a saját oldalukon. Ilyen céllal egyszer talán én is beregisztrálok – mondta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!