Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint a következő nagydíjat egy szerződéses kötelezettség miatt már más versenyzővel kezdi meg az RB csapata. Amennyiben az értesülés igaznak bizonyul, az a 35 éves Daniel Ricciardo F1-es karrierjének végét is jelentheti.

A holland Ziggo Sport értesülései szerint Szingapúrtól kezdve Liam Lawson fogja átvenni Daniel Ricciardo helyét az RB-nél, 7 futammal a szezon vége előtt.

F1 Grand Prix of Las Vegas - Race, Daniel Ricciardo, Liam Lawson
Daniel Ricciardo helyére Liam Lawson ülhet
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2023 Getty Images

Lawson válthatja Ricciardót? 

„Számos embertől azt hallottam, hogy Lawson fog vezetni Szingapúrban. Lawson Red Bullos szerződése kimondja, hogy legalább 5 versenyen részt kell vennie idén” 

– állítja a Ziggo riportere, Rick Winkelman.

Ezt a hírt erősítheti, hogy Bakuban a Red Bull motorsport-tanácsadója, Helmut Marko azt nyilatkozta, hogy Szingapúrban bejelentést fognak tenni a Cunoda melletti RB-ülésről - írja a Motorsport a Viaplayre hivatkozva.

„Van egy elképzelésünk a dologról. Várjatok Szingapúrig, aztán világos képet fogtok kapni” – mondta rejtélyesen Marko, vélhetően egy bejelentés közelgésére utalva.

Amennyiben az értesülés igaznak bizonyul, az a 35 éves Daniel Ricciardo F1-es karrierjének végét is jelentheti, aki még abban bízhat, hogy a Red Bullt nem győzi meg a teljesítményével Sergio Perez 2025-re.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!