Így változtak A narancsvidék sztárjai 20 év alatt - képek

A narancsvidék, The O.C., sztárok, akkor és most, Anarancsvidéksztárok, csoportkép, szereposztás
September 28, 2005 - U.S. - The Cast of O.C. Rachel Bilson, Adam Brody, Mischa Barton and Benjamin McKenzie in Hollywood, CA. September 28, 2005
Fotó: Northfoto/Armando Gallo
Vágólapra másolva!
A narancsvidék sorozat a 2000-es évek egyik legnépszerűbb műsora volt, melyet 2003-ban mutattak be. A történetben a kaliforniai Newport Beach jómódú tinédzsereinek életét követhették nyomon a televízió nézők négy évadon keresztül. A műsor mai napig kultikus státusznak örvend, a rajongók még petíciókat is indítottak a produkció feltámasztása érdekében. A bemutató óta több mint 20 év eltelt, a szereplők pedig rengeteget változtak. Mutatjuk!
Vágólapra másolva!

Ben McKenzie (Ryan Atwood)

Ben McKenzie volt a sorozat ügyeletes szépfiújának, Ryan Atwoodnak a megformálója, akinek a posztere ott volt minden lány szobájában. A karakter egy nehéz, szegény körülmények között élő fiatal életét követi nyomon, akit őrizetbe vesz a rendőrség, így találkozik a gazdag ügyvéddel, aki befogadja őt a luxusotthonába.

McKenzie 2014-2019 között a Gotham című sorozatban a főszereplőt, Jim Gordont alakította. Azonban nemcsak színészként, de rendezőként és forgatókönyvíróként is bizonyított az alkotásban. 2017 óta boldog házasságban él Morena Baccarin színésznővel, akivel még 2014-ben, a Gotham forgatásán szerettek egymásba. A párnak egy kislánya és egy kisfia született. 

A felesége egyébként vendégszerepelt A narancsvidék című sorozatban, azonban akkoriban nem került kapcsolatba a jelenlegi férjével. 

A színész nemrég kiadott egy könyvet, melyben hangot adott a kriptovaluták és az azt támogató hírességek megvetésének.

A narancsvidék, The O.C., sztárok, akkor és most, Anarancsvidéksztárok, Ben McKenzie, BenMcKenzie
Ben McKenzie
Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff, Kristina Bumphrey

Mischa Barton (Marissa Cooper)

Mischa Barton volt a csapat legfiatalabb tagja, 17 évesen kapta meg Marissa Cooper, a gazdag, de bizonytalan lány szerepét, aki szerelmes lesz a szegény, zűrös múltú szomszéd srácba. A színésznő (vigyázat spoilerveszély) mindenki meglepetésére a harmadik évad után otthagyta a sorozatot, mert saját bevallása szerint elege lett. Állítólag több kollégája is sértő, durva megjegyzéseket tett rá. Ezt követően karrierje háttérbe szorult és csak a bulizásnak élt. 2007-ben részegen vezetett, elkapták a rendőrök, és le is tartóztatták. Többször is idegösszeomlása volt, és a pszichiátrián is kezelték. Saját bevallása szerint túl nagy volt rajta a nyomás, ezért nyúlt különböző drogokhoz.

2016-ban a Dancing With the Stars című műsorban versenyzett, 2019-ben pedig csatlakozott a The Hills: New Beginnings stábjához, azonban az első évad után otthagyta a sorozatot. Szerepelt a St. Trinian's - Nem apácazárda, a Szűzlányok ajándéka, a Hazatérés, valamint a 2023-ban bemutatott Invitation to a Murder filmben is. 

A színésznő évek óta küzd a kilókkal, 2014-ben brutálisan meghízott.

A narancsvidék, The O.C., sztárok, akkor és most, Anarancsvidéksztárok, Mischa Barton, MischaBarton
Mischa Barton
Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff, Albert L. Ortega

Adam Brody (Seth Cohen)

Adam Brody alakította a mindig vidám, képregény őrült, kicsit balfék, de szeretnivaló Seth Cohent. Hatalmas rajongótábora volt, ennek köszönhetően, olyannyira népszerűvé vált, hogy a TOP 20 Leghelyesebb férfi közé is beválogatta az Independent Online és a Teen People. A sorozat után olyan népszerű filmekben játszott, mint a  Mr. és Mrs. Smith, Köszönjük, hogy rágyújtott!, A nők hálójában, az Ördög bújt beléd, Míg a világvége el nem választ, A (sz)ex az oka mindennek, a Shazam! vagy a Sikoly 4.

A narancsvidék fogatásán összejött sorozatbeli kolléganőjével, Rachel Bilsonnal, azonban 2006-ban szakítottak. 2012-ben szintén kolléganőjével, A pletykafészek sorozatban megismert Leighton Meesterrel kezdett randizni, majd 2014-ben össze is házasodtak. Többször is viccelődtek azon, hogy Blair és Seth (a sorozatbeli karaktereik) összejöttek. A párnak egy kislánya, és egy kisfia született.

A narancsvidék, The O.C., sztárok, akkor és most, Anarancsvidéksztárok, Adam Brody, AdamBrody
Adam Brody
Fotó: Getty Images/Gregg DeGuire, Araya Doheny

Rachel Bilson (Summer Roberts)

Marissa legjobb barátját alakította a sorozatban. Eredetileg csak vendégszereplő lett volna, azonban teljesítménye lenyűgözte a műsor készítőjét, Josh Schwartzot, így a sorozat állandó szereplője lett. Egy párt alkotott Adam Brodyval, azonban később szakítottak, viszont a mai napig baráti kapcsolatban maradtak. 

A műsor után Hayden Christensen oldalán szerepelt a Hipervándor című sci-fi filmben. A színészek nemcsak a filmben, de a való életben is randevúztak. 2014-ben született meg kislányuk, Briar Rose, aki a nevét a Szépség és a szörnyeteg mese után kapta, mert Rachel óriási Disney-rajongó, és ez a kedvence. Tíz évig alkottak egy párt, azonban kapcsolatuk megromlott, így külön utakon folytatták tovább. 

Rachel Bilsonnak Melinda Clarke-al van egy közös podcastműsora, melyben számos, aktuális témáról beszélgetnek a vendégekkel. A színésznő szerepelt többek közt a New York, I Love You, a Szívek doktora, a Páratlan páros, valamint az Amerikai Balhé című filmekben - számolt be róla a Business Insider. 

A narancsvidék, The O.C., sztárok, akkor és most, Anarancsvidéksztárok, Rachel Bilson, RachelBilson
Rachel Bilson
Fotó: Getty Images/Vera Anderson, Steve Granitz

A folytatásért lapozzon tovább!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről