Meglopták a Fekete Vonat hajléktalan, az utcán élő zenészét

Vágólapra másolva!
Fehér Tibor Beat jó ideje az utcán él, most újabb kellemetlen dolog történt vele: ellopták a pénztárcáját, benne az összes pénzével és zálogpapírokkal.
Vágólapra másolva!

Fehér Tibor Beat egy ideje folyamatosan csak a botrányaival hívja fel magára a figyelmet, főleg a tavaly év eleji Fekete Vonat-koncert óta. A fellépést követően a rapper egyre mélyebbre süllyedt, hiszen az abból befolyt bevételtől várta, hogy megoldódnak a gondjai. Végül a koncert veszteséges lett, így még több adóssága lett, hajléktalanszállón élt, nem tudott talpra állni, amiért a feleségét hibáztatja, akit legutóbb is trágárkodva szidott a közösségi oldalán. 

A zenész másfél éve barátoknál, ismerősöknél húzza meg magát, alkalmi munkákból él és a karrierjét sem építi azzal az elánnal, ahogy szerette volna. Az a kis pénz, amit megkeres, mindig nála van, hiszen nem tudja hol tárolni. Most újabb szerencsétlenség érte: a Bors szerint Beatet szerdán meglopták. A tolvaj egy óvatlan pillanatban ellopta tőle a pénztárcáját, benne minden értékével, és zálogpapírokkal, melyek nyilván valami értékesebb tárgyat képviselnek.

Beat a hivatalos Facebook-oldalán írt nyílt levelet a bűnözőnek, akinek azt üzeni, hogy ha visszakapja az értékeit, akkor visszavonja a feljelentését. "Aki a Keletiben a 24-es megállóban levő Sparból elvitte a pénztárcámat, benne pénzzel és 2 zálogpapírral, az juttassa vissza hozzám minél előbb! Megvan kamerán az eltulajdonító. Fekete-fehér horgászsapka, vékony, kb. 180 cm-es magyar gyerek. Kérlek, hogy osszátok meg sokan. Köszönöm. (...) Annak üzenném, aki elvitte, hogy az arcfelismerő program azonosította... A térfigyelő kamerák a távozás irányát is rögzítették. Pontos címet is tudja a rendőrség. Ha vissza juttatja nekem, hiánytalanul visszavonom a feljelentést, és jegyzőkönyvbe iratom, hogy vissza kaptam mindent! Én nem haragszom, csak az mindenem, ami abban volt. Ellenkező esetben lopás bűntette, és az, hogy ki vagy, már nem ismeretlen a hatóság számára… Te döntesz kalapos barátom..." - üzente.

A korábbi párját hibáztatja mindenért

Néhány hónapja sokan gondolták úgy, hogy a zenész talpra fog állni, és újra boldog, hiszen kiderült, hogy rátalált a szerelem, állítólag a nő magához fogadta, és együtt éltek annak hetedik kerületi lakásában. De a rappert ez sem tartotta vissza attól, hogy trágárkodva szidalmazza volt párját, akit már akkor is súlyos dolgokkal vádolt.

Te k*rva! Nem leszek többé hajléktalan! Kérem, ami az enyém, vagy mind repültök onnan a Dankóból!

- írta akkor dühösen egy korlátozott ideig elérhető bejegyzésben Fehér Tibor Beat, aki még perrel is megfenyegette akkor a nőt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről