Félmeztelen fotó került elő Cindy Crawfordról - képek

Cindy Crawford
Vágólapra másolva!
Cindy Crawford habár ma már 58 éves, remek formában van. A 90-es évek szupermodellje elképesztő fotót osztott meg a közösségi oldalán, ami még a követőit is meglepte.
Vágólapra másolva!

Cindy Crawford modell, színésznő, üzletasszony, a Pepsi reklámarca, Richard Gere ésRande Gerber felesége volt, két gyerek anyja. Az első igazi szupermodellek csoportjába tartozott Naomi Campbellel, Claudia Schifferrel és Linda Evangelistával együtt, szerepléseiért csillagászati összegeket kapott, címlapok ezrein volt látható. Megváltoztatta az 1980-as évek végén és 1990-es évek elején a divatot.

A kilencvenes évek szupermodellje 58 évesen is remek formában van, jó pár évet letagadhatna a korából. A világsztár manapság is oszt meg magáról merész képeket a közösségi oldalán, azonban legutóbb egy egészen meglepő fotósorozatot mutatott. Cindy Crawford egy régi, fekete-fehér videón látható, mely fekete-fehér képeket tartalmaz, és rövid pixie hajjal látható rajtu a modell, méghozzá némelyiken félmeztelenül.

Emlékszem, hogy a kép még 1984-ben, 40 évvel ezelőtt készült. Gyönyörű vagy rajta

 - fűzte hozzá egy hölgy. 

"Nagyon jól állt a rövid haj is" - írta az egyik követője. 

Nem is tudtam, hogy ilyen rövid is volt a hajad

 - olvasható egy hozzászólás. 

Meztelen képei miatt magyarázkodott

A topmodell szerint rossz tanácsadói voltak, ezért került kellemetlen helyzetbe. Az Apple TV+ dokumentumfilmjében, a "Szupermodellek"-ben Crawford korábban arról beszélt, hogy a 80-as évek végén azt tanácsolták neki, hogy ne pózoljon meztelenül a Playboynak. A modellügynökségnél, amellyel szerződött, azt javasolták, hogy ne vetkőzzön a lapnak, és ő is úgy gondolta, hogy "ez akkoriban határozottan kívül esett a Vogue-modellek normális pályáján."

Crawford akkor, 1988-ban úgy döntött, hogy bízik az ösztöneiben, és meztelenül pózol a Playboynak. "Nem is tudom, egyszerűen volt benne valami, ami lenyűgözött. Így az ügynökeim tanácsa ellenére igent mondtam" - magyarázta. Állítólag nem a pénz győzte meg, hanem az, hogy ő választhatta ki, mely képek kerülhet be a lapba, és melyek nem.

Lánya is modellkedik

Sokan édesanyja klónjaként emlegetik Kaia Gerbert, aki minél idősebb lesz, annál inkább hasonlít a szupermodell Cindy Crawfordra. Crawfordnak és férjének két gyerekük született, mindketten a modell szakmában érnek el hatalmas sikereket. Kaia Gerber ismertebb, mint a bátyja és fiatal kora ellenére már túl van több címlapfotózáson is, emellett a divatházak nagy kedvence. Arról még korai lenne találgatni, hogy túlszárnyalja-e világhírű édesanyját, de jó úton halad a cél felé.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről