Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Kitálalt Jákob Zoltán volt felesége: ezért váltak el valójában

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Az egykori Nagy Ő, Jákob Zoltán egykor teljesen átlagos életet élt, mára azonban már milliárdos üzletember. Volt felesége a nehéz időkben is vele volt, együtt indultak el az úton, mégis tönkre ment a kapcsolatuk. Az exfeleség most elárulta, valójában miért döntöttek a válás mellett.
Vágólapra másolva!

A szépségiparban tevékenykedő üzletember, és építőmérnök közel 50 milliárd forintra becsült vagyonával 2023-ban Magyarország 39. leggazdagabb embere volt, így nincs oka panaszra akkor sem, ha a Nagy Őben nem találta meg az igazit. A műsor által szerzett népszerűséget és a szereplést is nagyon élvezi, azóta sem tűnt el a rivaldafényből, hiszen közösségi oldalain nagyon aktív. Azonban a legféltettebb dolgairól és magánéletéről ritkán beszél, ahogy volt feleségéről sem lehetett sokat tudni idáig.

Nagyő, Jákob
Jákob Zoltán a Nagy Őként próbálta megtalálni a szerelmet
Fotó: TV2

Jákob Zoltán és gyerekei anyja több mint 10 évig alkotott egy párt a korábbi feleségével, akivel már jó a kapcsolatuk, de ez nem volt mindig így. A Nagy Ő nézőinek már ismerős lehet a milliárdos exe, hiszen a műsorba is meghívta őt és új kedvesét.

Két éve már, hogy együtt vannak, és bátran mondhatom, hogy a volt nejem új párjával barátok vagyunk.

 Az elején persze mi is méregettük egymást, hogy ki miben jobb vagy rosszabb, de hamar rájöttünk, hogy mindketten jó fej, vicces mérnökök vagyunk, és hamar megtaláltuk a közös hangot"- magyarázta korábban Jákob Zoltán, exfelesége új barátjáról.

Jákob exe, Ungár Katalin a Tényeknek mesélte el, hogy majdnem három évig húzódott a válásuk, amiről eddig nem igazán beszéltek nyilvánosan. A Crystal Nails fejének egykori neje korábban szintén a a körömiparban, Jákob márkáján dolgozott, ezenkívül két közös lányuk is összeköti őket, akiket egyébként nagy egyetértésben nevelnek.

A kezdetekben inkább támogattam, mert jöttek a gyerekek, velük voltam otthon. Amikor másfél éves volt a kisebbik, akkor kezdtem el önállóan dolgozni.

Teljesen szabad kezet adott nekem, úgy gondolom, bizonyítottam, hogy jól csinálom, amit csinálok. Onnantól kezdve teljesen egyedül vittem az egyik márkát. Szerintem elég nagyra sikerült varázsolnom" - mondta a közös múltról Ungár Katalin, aki mára már teljesen más területen dolgozik, ahol szintén nagyon sikeres, inkább nőkkel dolgozik együtt, de ő is nagyon sikeres, mint az exférje. Amikor a válásukról kérdezték, csak visszafogottan válaszolt.

Mindketten változtunk, a változással egyre távolabb került az értékrendünk, a gondolkodásunk. Kiderült, hogy nagyon mások vagyunk

 - indokolta meg a válásukat röviden Jákob Zoltán volt felesége.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről