Súlyos baleset érte Oszter Sándor özvegyét

Vágólapra másolva!
Oszter Sándor özvegyét, Failoni Donatellát újabb baleset érte.
Vágólapra másolva!

Oszter Sándor özvegye, Failoni Donatella zongoraművész rosszul lett a balatoni házában: egyszer csak elájult, a fejét pedig beverte, amitől agyrázkódása keletkezett.

"Néhány nappal ezelőtt nagyon furcsa energiák voltak, mintha valami napkitörés lett volna, sok volt a haláleset, a rosszullét. Én az imádott balatoni házban tevékenykedtem, amikor hirtelen elájultam, nagyon bevágtam a fejem. 

Az volt a szerencse, hogy a lányom, Alexandra azonnal értem jött, és hazahozott Diósjenőre.

Azóta már egy koponya CT-n is túl vagyok, szerencsére nincs nagy baj, de agyrázkódásom lett. Most legalább két hétig feküdnöm kell, egész nap alszom" – nyilatkozta Failoni Donatella a Borsnak.

A zongoraművésznek valószínűleg a vérnyomásával volt probléma, de az ingadozó időjárás egyébként is megviseli: "Abban is biztos vagyok, hogy ez a drasztikus időjárás sem tesz jót a szervezetemnek. Egyik éjjel még mínuszok vannak, pár nappal később meg huszonhét fok; ez számomra nagyon megterhelő" – mondta erről.

Nehéz hónapokon van túl

Failoni Donatellának nem ez volt mostanában az első balesete: tavaly novemberben saját kutyái harapták szét a kezét, miután megpróbálta szétválasztani őket. 

"A jobb kezem már gyógyul, de a bal nagyon csúnya, azt műteni is kellett, mert átharapták a kisujjízületemet is a kutyák. Az operáció óta pedig gipszsínben van... Kérdeztem a doktor urat, hogy tudok-e majd zongorázni, mire azt válaszolta, hogy úgy mint ő, biztosan. Erre mondtam neki, hogy akkor majd én jövök helyette műteni" – mondta akkor a műtét után a zongoraművész.

Failoni Donatellának azóta mindkét szemét is meg kellett műteni szürkehályog miatt, ráadásul az első operáció igen fájdalmas volt számára – így a másodiktól már szabályosan rettegett

A második műtétnél végül nem lépett fel semmilyen komplikáció. "Oszter Sándor özvegyének most egy jó darabig nem kell orvost látnia, egy pár hét pihenés után már indulhat is Balatonrendesre, ahol az év nagy részét tölti" – írta február végén a Bors.